WANTED_backend developer_QALMARI

Backend developer

Me autamme asiakkaitamme menestymään teknologian avulla, ihminen ihmiselle.

Suurin osa asiantuntijoistamme kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee asiakasyrityksissämme erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset pienistä startupeista suuriin monikansallisiin organisaatioihin. Toimitamme sekä laajoja kokonaisvastuullisia toteutuksia että toimimme osana asiakkaiden sekä kumppaneiden tiimejä. Asiantuntijamme saavat valita projektinsa itse, ja panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Työskentely modernien teknologioiden parissa, vaihtelevissa projekteissa ja kiinnostavissa yrityksissä, on sellainen kombo jota asiantuntijamme arvostavat.

Tällä hetkellä etsimme sinua, backend-osaajaa, joka hallitset tietokannat ja liikut sekä legacy- että pilvipohjaisissa taustajärjestelmissä ketterästi kuin gepar.. qalmari.

Hyppäät alkajaisiksi mukaan pitkäaikaisen asiakkaamme, nopeasti kasvavan hoiva-alan toimijan, kehitystiimiin rakentamaan älykkäitä ratkaisuja yhdessä osaavien asiantuntijoiden kanssa. Kehitettävä hyvinvointiteknologia mullistaa hoiva-alaa ja työ on merkityksellistä.

 
Teknologiat, joita projektissa käytetään:

Legacy backend

C++11 on Linux VM environment (Poco & Boost as main libraries)

Modern backend

.NET Core REST API, Azure Functions, Azure App Services

Databases

MariaDB / MySQL / MongoDB

Jos UI-puoli kiinnostaa, sitä tehdään Angular + Bootstrap -yhdistelmällä, ja siihenkin saa halutessaan iskeä koodillaan kiinni.

Rennossa työyhteisössämme viihtyvät henkilöt, jotka nauttivat siitä mitä tekevät, ja tahtovat kehittyä alan huipuiksi. Uramahdollisuudet kasvuyrityksessä ovat monipuoliset ja tuemme uratavoitteiden saavuttamisessa.

Miksi Qalmari?

Perustaessamme Qalmarin yksi tärkeimmistä tavoitteistamme oli luoda yritys, jossa kovan luokan ammattilaiset (ja sellaiseksi aikovat) todella viihtyvät. Tiedämme mitä odotat meiltä ja pystymme täyttämään odotuksesi. Tarjoamme rennon ympäristön, jossa voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat perhe, persoona, ammattitaito ja asenne. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, ja toivotamme perheenjäsenet lämpimästi tervetulleiksi laajennettuun #qalmariisus-yhteisöömme. Arvostamme toistemme työtä ja tuemme osaamisen kehittymisessä, jotta pystyt aina loistamaan omalla osaamisalueellasi. Lisäksi asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. No bullshit.

Olemme sijoittuneet Turun keskustaan Yliopistonkadulle, Salon IoT Parkiin ja laajennamme juuri toimintaamme myös Helsinkiin. Olemme myös hyvin aktiivisia Turun alueen verkostoissa ja olemmekin perustaneet paljon näkyvyyttä saaneen #turkuawakens-yhteisön

Muutu qalmariksi

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

Viisivaiheisen rekrytointiprosessimme aikana pidämme sinusta huolta niin kuin omasta lonkerostamme, ja viestimme tilanteen etenemisestä.

Laita pikimiten viestiä LinkedInissä, sähköpostitse tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin