WANTED_backend developer_QALMARI

Backend developer

Me autamme asiakkaitamme menestymään teknologian avulla, ihminen ihmiselle.

Suurin osa asiantuntijoistamme kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee asiakasyrityksissämme erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset pienistä startupeista suuriin monikansallisiin organisaatioihin. Toimitamme sekä laajoja kokonaisvastuullisia toteutuksia että toimimme osana asiakkaiden sekä kumppaneiden tiimejä.

Asiantuntijamme saavat valita projektinsa itse, ja panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Työskentely modernien teknologioiden parissa, vaihtelevissa projekteissa ja kiinnostavissa yrityksissä, on sellainen kombo jota asiantuntijamme arvostavat.

Tällä hetkellä etsimme sinua, backend-osaajaa, joka hallitset tietokannat ja liikut sekä legacy- että pilvipohjaisissa taustajärjestelmissä ketterästi kuin gepar.. qalmari.

Yleisimmin käyttämämme teknologiat backendin puolella ovat Java, Node.js, C#, .NET ja Python.

Miksi Qalmari?

Perustaessamme Qalmarin yksi tärkeimmistä tavoitteistamme oli luoda yritys, jossa kovan luokan ammattilaiset (ja sellaiseksi aikovat) todella viihtyvät. Tiedämme mitä odotat meiltä ja pystymme täyttämään odotuksesi. Tarjoamme rennon ympäristön, jossa voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Työyhteisössämme viihtyvät henkilöt, jotka nauttivat siitä mitä tekevät, ja tahtovat kehittyä alan huipuiksi. Arvostamme toistemme työtä ja tuemme osaamisen kehittymisessä, jotta pystyt aina loistamaan omalla osaamisalueellasi. Uramahdollisuudet kasvuyrityksessä ovat monipuoliset ja tuemme uratavoitteiden saavuttamisessa. Lisäksi asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. No bullshit.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat perhe, persoona, ammattitaito ja asenne. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, ja toivotamme perheenjäsenet lämpimästi tervetulleiksi laajennettuun #qalmariisus-yhteisöömme. 

Jos haluat, voit työskennellä täysin paikkariippumattomasti. Mikäli kuitenkin kaipaat kavereita, toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa, ja käyttämiämme co-working tiloja löytyy Salon Iot Campukselta sekä Helsingin Wonderlandista.

Olemme myös hyvin aktiivisia Turun alueen verkostoissa ja olemmekin perustaneet paljon näkyvyyttä saaneen #turkuawakens-yhteisön

Muutu qalmariksi

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

Viisivaiheisen rekrytointiprosessimme aikana pidämme sinusta huolta niin kuin omasta lonkerostamme, ja viestimme tilanteen etenemisestä.

Laita pikimiten viestiä LinkedInissä, sähköpostitse tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Pasi Oksa
pasi.oksa@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?