Fullstack-kehittäjä Qalmarille

Hei Fullstack-kehittäjä,

haluatko osaksi porukkaa, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti?

Qalmari on työntekijöidensä johtama yritys, joka on rakennettu rennoksi kodiksi senior-tason osaajille. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Työkavereiksesi saat asiantuntijoita, joilla on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan. Jos meillä olisi käyntikortteja, niistä useimmissa lukisi Senior Software Developer.

Asiantuntijamme ahertavat erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Nyt etsimme

FULLSTACK-KEHITTÄJÄÄ

kehittämään järjestelmiä, joilla on merkitystä monien autoilevien suomalaisten elämässä. Jos puhuisimme jargonia, tarjolla olisi huikea näköalapaikka. 🔭

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa fullstack-kehittäminen, jota tehdään läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Toisinaan loikkaat ketterästi kuin gep.. qalmari mukaan myös tietokantojen kehitykseen.

Pääset tekemään monipuolisia töitä asiakkaan osaavassa tiimissä, jossa on hyvä henki ja kommunikaatio pelaa.

Teknisen osaamisen lisäksi tärkeä osa työnkuvaasi on tiimin kanssa kommunikointi. Siksi arvostamme vuorovaikutustaitoja ja halua kääntää asiakkaan tarpeet koodikielelle.

Töitä tehdään näiden teknologioiden uusimmilla versioilla:

  • Java
  • Spring Boot
  • Angular
  • Typescript
  • NgRX
  • PostgreSQL
  • Jenkins


Emme etsi yksisarvista tai velhoa, joten emme hämmästy, vaikka et hallitsekaan maailman jokaista teknologiaa. Matkassamme viihtyvät kuitenkin parhaiten henkilöt, jotka nauttivat siitä mitä tekevät, ja tahtovat kehittyä alansa huipuiksi.

Miksi Qalmari?

Tarjoamme ihan niitä samoja, itsestään selviä etuja kuin muutkin (työvälineet, viihtyisä toimisto, palkka). Qalmarien työssäviihtyminen sai huikean 9,7 arvosanan aivan muista syistä. Tässä niistä muutama:

✅  Qalmarina pääset valitsemaan itseäsi eniten kiinnostavat teknologiat, projektit ja yritykset.

✅  Tuemme osaamisen kehittymisessä. Jokaiselle qalmarille luodaan oma koulutussuunnitelma, ja roolisi muokkautuu juuri siihen suuntaan, mistä tykkäät ja mihin haluat kasvaa.

✅  Byrokratian portaamme ovat kynnysmaton korkuiset. Luotamme työntekijöihimme täydellisesti, joten voit järjestellä työsi ja työvälineesi parhaaksi katsomallasi tavalla.

✅  No bullshit. Asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. Jos huomaat, ettei todellisuus vastaa ulospäin viestimäämme, voit ilmiantaa hölynpölyt bullshit-botillemme.

Jos haluat, voit työskennellä täysin paikkariippumattomasti. Mikäli kaipaat kavereita, toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa, ja käyttämiämme co-working tiloja löytyy Salon Iot Campukselta sekä Helsingin Wonderlandista.

Ilmianna itsesi ja muutu qalmariksi!

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös.

Emme tarvitse metrin mittaista motivaatiokirjettä emmekä kellontarkkaa selvitystä edellisistä töistäsi. Riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi – me jatkamme ilomielin siitä.

Ketterän rekrytointiprosessimme aikana pidämme sinusta huolta niin kuin omasta lonkerostamme, ja viestimme tilanteen etenemisestä.

Ota siis ensimmäinen askel kohti iloisempaa työarkea ja laita pikimiten viestiä Sakulle, Arille tai Pasille tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Pasi Oksa
pasi.oksa@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?