Kantaorientoitunut .NET ohjelmistokehittäjä

KANTAORIENTOITUNUT .NET OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Huippuluokan teknologiaosaamista matalan tason huumorilla.

Haluatko osaksi porukkaa, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti?

Qalmari on rakennettu rennoksi kodiksi senior-tason osaajille. Meitä on koossa tiivis 20 hengen porukka, jolla rakennamme Qalmarista yritystä, jollaisessa itse haluamme olla töissä. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Työkavereiksesi saat asiantuntijoita, joilla on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan. Kokemuksen lisäksi meitä yhdistää hersyvä huumori ja hyvä yhteishenki.

Kysyttäessä qalmarilaisten työssä viihtymisestä saimme arvosanaksi huikean 9,7. Eräs ohjelmistokehittäjämme ilmaisikin asian oivallisesti sanomalla tulevansa päivittäin töihin tapaamaan kavereitaan. Ja vähän tekemään töitäkin. 

KANTAORIENTOITUNUT QALMARI

Tällä hetkellä etsimme tiimiimme sinua, kokenut backend-osaaja, joka hallitset tietokannat ja kehität koodia ketterästi kuin qalmari.

Hyppäät alkajaisiksi mukaan uudistamaan kansainvälisen ohjelmistoalan jättiläisen taloushallinnon järjestelmää.

Nappaa lonkerostamme, jos seuraava kuvaa juuri sinua:

Sisälläsi asuu ongelmanratkaisija sekä kovan luokan kantaorientoitunut .NET MVC-osaaja.

Et säikähdä tSQL-kielellä (Transact-SQL) kirjoitettua, osittain uudistettua legacy-järjestelmää. Sen sijaan näet edessäsi kiinnostavan mahdollisuuden kietoa qalmarina kasvattamasi lonkerot kimurantimpienkin koodien kiduksiin.

Kun saat työsi valmiiksi, jälkeesi tulevat kehittäjät saavat ihailla pehmeää ja pörröistä koodiasi, jossa on sisennykset nätisti kohdillaan.

Transact-SQL-koodin tulkitseminen lisäksi hallitset ASP.NET MVC ja Entity Frameworkin kuviot.

Projektissa käytettävät teknologiat:

  • .NET 4.6 with ASP.NET MVC 5
  • Kendo UI + jQuery
  • Entity Framework 6 (Database First)
  • Microsoft SQL Server 2019

 

Työkalujen virkaa toimittavat myös Jira, Confluence, GitHub ja Visual Studio.

Ensimmäisessä projektissa sinut alkuun auttaa senior-devaajamme Mikko, jolla on lähes 20 vuoden kokemus erilaisista ohjelmistoprojekteista.

Legacyn ei missään nimessä tarvitse olla ainoa tunteenpalosi. Seuraavassa projektissasi voit halutessasi tehdä taas jotain aivan muuta! Kerro meille mitä kaikkea osaat ja mitä haluat oppia.

Miksi Qalmari?

✅ Panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Jatkossa pääset työskentelemään haluamiesi teknologioiden parissa, vaihtelevissa projekteissa ja kiinnostavissa yrityksissä.

✅ Asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. Arvostamme toistemme työtä ja tuemme osaamisen kehittymisessä, jotta pystyt loistamaan omalla osaamisalueellasi.

✅ Voit työskennellä täysin paikkariippumattomasti. Jos kuitenkin kaipaat kavereita, toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa, ja lisäksi käyttämiämme co-working tiloja löytyy Salon Iot Campukselta sekä Helsingin Wonderlandista.

✅ Tiedämme, että kehittäjän työ on joskus pään hakkaamista seinään. Eksistentiaalisia kriisejä ei meillä tarvitse kokea yksin, vaan tarvittaessa vertaistukea tai huonoja neuvoja saa vierustoverilta tai Slackista.

✅ Työtovereiksesi saisit esimerkiksi kolme Pasia. Lue miten Pasi Schukov päätyi Qalmarille eikä ole katunut päivääkään. Qalmarin operaatioita johtaa Pasi Oksa, joka nostattaa aaltoliikkeitä niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme keskuudessa.

Ilmianna itsesi ja muutu qalmariksi

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös. Emme tarvitse metrin mittaista motivaatiokirjettä emmekä kellontarkkaa selvitystä edellisistä töistäsi. Riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi – me jatkamme ilomielin siitä.

Rekrytointiprosessimme aikana pidämme sinusta huolta niin kuin omasta lonkerostamme, ja viestimme tilanteen etenemisestä. Meidät valinnut Matvei vaikuttui prosessin rentoudesta ja siitä, ettei juttutuokioihin kuulunut omituisia kompakysymyksiä:

"Vuosien varrella on kertynyt jonkin verran kokemusta IT-alan rekryprosesseista, ja juuri Qalmarin lähestymistapa on ollut itselleni se mieluisin. Prosessista jäi oikeasti no-bullshit fiilis! Asioista keskusteltiin suoraan ja rehellisesti, mutta myös asiallisesti ja huumorilla."

Ota siis ensimmäinen askel kohti iloisempaa työarkea ja laita viimeistään 30.1.2022 viestiä Sakulle, Arille tai Pasille tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Pasi Oksa
pasi.oksa@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?