Kantaorientoitunut .NET ohjelmistokehittäjä

KANTAORIENTOITUNUT .NET OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Huippuluokan teknologiaosaamista matalan tason huumorilla.

Qalmari on työntekijöidensä johtama yritys. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee asiakasyrityksissä erilaisten ohjelmistokehitysprojektien, web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa. Asiantuntijoillamme on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan, ja meitä yhdistää huon… hersyvän huumorin lisäksi hyvä yhteishenki.

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset pienistä startupeista suuriin monikansallisiin organisaatioihin. Toimitamme sekä laajoja, kokonaisvastuullisia toteutuksia että toimimme osana asiakkaiden sekä kumppaneiden tiimejä. Asiantuntijamme saavat valita projektinsa itse, ja panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Työskentely haluamiensa teknologioiden parissa, vaihtelevissa projekteissa ja kiinnostavissa yrityksissä, on sellainen kombo jota asiantuntijamme arvostavat.

KANTAORIENTOITUNUT QALMARI

Tällä hetkellä etsimme tiimiimme sinua, kokenut backend-osaaja, joka hallitset tietokannat ja kehität koodia ketterästi kuin qalmari.

Hyppäät alkajaisiksi mukaan uudistamaan asiakkaamme taloushallinnon järjestelmää.

Olet haasteita kaihtamaton .NET MVC-osaaja, etkä säikähdä tSQL-kielellä (Transact-SQL) kirjoitettua, ja viime vuosina osittain uudistettua legacy-järjestelmää. Sen sijaan näet edessäsi kiinnostavan mahdollisuuden kietoa qalmarina kasvattamasi lonkerot kimurantimpienkin koodien kiduksiin ja selkeyttää systeemejä.

Olet vahvasti kantaorientoitunut osaaja, ja Transact-SQL-koodin tulkitseminen lisäksi hallitset ASP.NET MVC ja Entity Frameforkin kuviot.

 

Projektissa käytettävät teknologiat:

  • .NET 4.6 with ASP.NET MVC 5
  • Kendo UI + jQuery
  • Entity Framework 6 (Database First)
  • Microsoft SQL Server 2019

 

Työkalujen virkaa toimittavat myös Jira, Confluence, GitHub ja Visual Studio.

(Legacyn ei tarvitse olla ainoa tunteenpalosi. Seuraavassa projektissasi voit halutessasi tehdä taas jotain aivan muuta! Kerro meille mitä kaikkea osaat ja mitä haluat oppia.)

Miksi Qalmari?

Perustaessamme Qalmarin yksi tärkeimmistä tavoitteistamme oli luoda yritys, jossa kovan luokan ammattilaiset (ja sellaiseksi aikovat) todella viihtyvät. Tiedämme mitä odotat meiltä ja pystymme täyttämään odotuksesi. Tarjoamme rennon ympäristön, jossa voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat perhe, persoona, ammattitaito ja asenne. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, ja toivotamme perheenjäsenet lämpimästi tervetulleiksi laajennettuun #qalmariisus-yhteisöömme. Arvostamme toistemme työtä ja tuemme osaamisen kehittymisessä, jotta pystyt aina loistamaan omalla osaamisalueellasi. Lisäksi asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. No bullshit.

Meillä saa työskennellä täysin paikkariippumattomasti. Jos kuitenkin kaipaat kavereita, toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa, ja lisäksi käyttämiämme co-working tiloja löytyy Salon Iot Campukselta sekä Helsingin Wonderlandista.

Muutu qalmariksi

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää? 

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös ja riski. Ja tiedämme ensimmäisen askeleen olevan vaikein. Siksi emme halua kuormittaa sinua rustaamaan meille metrin mittaista motivaatiokirjettä emmekä kellontarkkaa selvitystä edellisistä töistäsi. Riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi perus-cv:n kera – me jatkamme ilomielin siitä.

Viisivaiheisen rekrytointiprosessimme aikana pidämme sinusta huolta niin kuin omasta lonkerostamme, ja viestimme tilanteen etenemisestä.

Laita pikimiten viestiä LinkedInissä, sähköpostitse tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?