Haussa Marketing Specialist Qalmarin markkinointitiimiin

MARKETING SPECIALIST

Hei sinä,

sanoista syttyvä, kirjoitustaidolla koukuttava, itseohjautuva ideoija ja tuloksellisen markkinoinnin tekijä, tiimimme etsii sinua! Kenties sinäkin meitä, IT-ihmisiä, iloista ilmapiiriä ja aidosti arvoilla johdettua yritystä?

Qalmari on työntekijöidensä johtama IT-yritys, joka auttaa asiakkaita menestymään tarjoamalla ohjelmistokehityksen, sulautettujen järjestelmien sekä SAP:n konsultointia. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset pienistä startupeista suuriin monikansallisiin organisaatioihin. Asiantuntijoillamme on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan, ja meitä yhdistää huon… hersyvän huumorin lisäksi hyvä yhteishenki.

Arvostamme asiantuntijoidemme osaamista, ja meille markkinointikaan ei ole puuhastelua ja pöhinöintiä. Markkinointimme tavoitteena on kehittää yritys- ja työnantajabrändiämme, sekä toimia myynnin tukena. Markkinointia johdetaan dataohjatusti siten, että se näkyy positiivisena tuloksena myynnissä ja rekrytoinnissa – sekä meinä onnellisina qalmareina. 🦑❤

ITSEOHJAUTUVA SISÄLLÖNTUOTTAJA

Haemme markkinointitiimiimme vakituiseen työtehtävään markkinoinnin asiantuntijaa.

Marketing Specialistina hyppysiisi [qalmareittain lausuttuna: lonkeroihisi] kuuluvat erilaiset tavoitteitamme tukevat sisällöntuotannon tehtävät ideoinnista toteutukseen ja seurantaan, sekä onnellisuuden lisääminen sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme keskuudessa. Arvostamme hyvää kirjoitustaitoa, luovuutta ja näkemystä b2b-brändin kehittämisestä. 

Kirjoitat sujuvasti ja kohderyhmätietoisesti niin blogikirjoituksia, somepostauksia, sähköpostimarkkinoinnin tekstejä kuin chatbottimme, Jalmarin, välillä vähän villejäkin viisauksia. Jos sinulla on vieläpä kyky saada lukijat sekä ymmärtämään että hymyilemään asiallisia tekstejäsi lukiessa, omaat brändipersoonaamme täydellisesti sopivan tarinankirjoitustaidon.

Sisältöihin sopivia kuvia löydät omasta kuvapankistamme, jota ylläpidämme järjestämällä työporukan yhteisiä kuvauspäiviä. Välillä somepostausten ideat syntyvätkin kuvapankkimme aarteita selatessa. Odotas, kun näet!

Sisällöntuotannon lisäksi järjestät ja koordinoit live- sekä etätapahtumia ja tempauksia. Pääset myös työskentelemään tiiviisti myynnin sekä Qalmarin perustajien kanssa. Edellisestä johtuen tarvitset toisinaan tahtoa toimia suodattimena the ideoiden ja muun maailman välissä. Hoksaat hetken sen koittaessa.

Työn tekemisen kannalta tärkeitä taitoja ovat itseohjautuvuus sekä oman työn organisointikyky. Ehkä hallitset töitäsi sulavasti kanbanin avulla, tai sitten pidät naruista kiinni jollain muulla tapaa. Tyyli on vapaa, kunhan muistat huolehtia itsestäsi markkinoinnin moninaisten tehtävien ollessa käynnissä vähintäänkin puoliksi päällekkäin.

IT-alan tuntemus on roolissa eduksi, mutta myös uteliaalla ja kehittymishaluisella asenteella pärjää pitkälle!

TYÖTEHTÄVIÄ

brändin mukaisen sisällön ideointi & tuottaminen eri kanaviin (sisältökalenteri)

blogikirjoitukset (esim. asiakastarinat, rekrytointi-ilmoitukset, uratarinat)

nettisivujen ylläpito (WordPress, Elementor Pro)

chatbottien ylläpito & kehittäminen (esim. rekrybotti)

sosiaalinen media (LinkedIn, Instagram & Facebook)

maksettu mainonta (LinkedIn, Instagram, Facebook & Google)

lonkeroklubi-asiakaskirjeen tuottaminen

myyntiä tukeva sähköpostimarkkinointi

asiakas- ja rekry-materiaalit (Powerpoint, Canva)

sisäiset kyselyt (esim. työtyytyväisyyskysely)

tapahtumien järjestäminen

 

Emme etsi yksisarvista tai velhoa, joten emme hämmästy, vaikka et olisi kokenut kaikilla mainituilla osa-alueilla. Kumppanimme täydentävät tarvittaessa kokonaisuutta.

Odotamme kuitenkin kyvykkyyttä suoriutua kokemuksen tuomalla varmuudella mallikkaasti sisällöntuottamiseen liittyvistä tehtävistä. Toivomme, että sinulla olisi myös jonkin verran kokemusta LinkedIn-mainonnasta, tai sen sijaan esimerkiksi visuaalisuudesta ja kuvankäsittelystä. Myös kokemus tai kiinnostus kehittyä people happiness -asioissa on eduksi.

Marketing Leadimme, Pauliina Uuttu, perehdyttää sinut tehtävääsi, jota hoidat hänen perhevapaansa ajan itsenäisesti Saku Hautalan sekä muiden qalmareiden toimiessa taustatukena.

MIKSI QALMARI?

Qalmaria perustettaessa yksi tärkeimmistä tavoitteista oli luoda yritys, jossa kovan luokan ammattilaiset (ja sellaiseksi aikovat) todella viihtyvät. Tarjoamme rennon ympäristön, jossa voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat perhe, persoona, ammattitaito ja asenne. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, ja toivotamme perheenjäsenet lämpimästi tervetulleiksi laajennettuun #qalmariisus-yhteisöömme. Arvostamme toistemme työtä ja tuemme osaamisen kehittymisessä, jotta pystyt aina loistamaan omalla osaamisalueellasi. Lisäksi asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. No bullshit.

Toimistomme sijaitsee Turussa, ja lisäksi käyttämiämme co-working tiloja löytyy Salon IoT Campukselta sekä Helsingin Wonderlandista. Etätyö on meille tuttua, ja suurin osa asiantuntijoistamme työskentelee paikkariippumattomasti. Perjantait ovat kuitenkin päiviä, jolloin lähempänä asuvat ihmiset käyvät nauttimassa Turun toimiston antimista sekä erityisesti seurasta. Toivomme sinunkin pistäytyvän ainakin välillä perjantaisin toimistollamme.

Toivomme myös, että sinulla olisi mahdollisuus kulkea Turkuun tai Saloon aluksi yhdessä sovittuina päivinä, jotta saat perehdytyksestä kaiken irti.

MUUTU QALMARIKSI

Marketing Specialistimme rooli muovautuu tekijänsä näköiseksi, joten kerro meille osaamisestasi! Miten sinä pukisit haettavan roolin hatun päähäsi?

Lähetä hakemus ja cv palkkatoiveen kera rekry@qalmari.fi. Hakemuksesi voi olla perinteisessä kirjemuodossa, videona taikka muuna esitysmateriaalina. Kurkistamme myös mieluusti aiempia töitäsi, joten linkkaa mukaan mahdollinen portfolio tai linkkejä tuottamiisi sisältöihin.

Haku päättyy sunnuntaina 17.10.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tartu siis aikailematta lonkeroon ja muutu qalmariksi!

Lisätiedot: Pauliina Uuttu, Marketing Lead, pauliina.uuttu@qalmari.fi, 040 2157 397, puhelimitse tiistaisin klo 9–10 ja torstaisin 13–14.

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?