Rekrywebinaari Qalmari

MINUSTAKO QALMARI?
-REKRYWEBINAARI

PE 29.10. KLO 11-11.45

Olemmeko herättäneet mielenkiintosi sosiaalisessa mediassa, devaajayhteisöissä, qalmareiden puheissa tai asiakastöidemme kautta? Onko mielessäsi kysymyksiä konsultin elämästä qalmarina? Oletko kenties jopa salaa pohtinut qalmaroitumista?

Saatat olla hiljattain bongannut meidät, seurannut tarinaamme jo hyvän tovin, taikka kiikun kaakun virittämässä signaalia rekrytutkaamme kohti. Tai ehkä kuulet meistä ensimmäistä kertaa vasta nyt. Rekrywebinaari tarjoaa mahdollisuuden tutustua yritykseen ja kysyä kysymyksiä asiantuntijoiltamme itse anonyymiteetin taakse piiloutuen.

Webinaarin ilmoittautumislomake löytyy sivun lopusta!

MIKÄ QALMARI?

Qalmari on työntekijöidensä johtama yritys. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer ja työskentelee asiakasyrityksissä erilaisten ohjelmistokehitysprojektien, web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Asiantuntijoillamme on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan, mutta emme tuijota pelkästään kokemusvuosia etsiessämme sopivia ihmisiä tiimiimme. Asenne ja halu oppia merkitsevät paljon. Sekä se, että sopii yhteisölliseen ja huon.. hyvällä huumorintajulla höystettyyn porukkaamme.

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset pienistä startupeista suuriin monikansallisiin organisaatioihin. Toimitamme sekä laajoja, kokonaisvastuullisia toteutuksia että toimimme osana asiakkaiden sekä kumppaneiden tiimejä. Asiantuntijamme saavat valita projektinsa itse, ja panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Työskentely haluamiensa teknologioiden parissa, vaihtelevissa projekteissa ja kiinnostavissa yrityksissä on sellainen kombo, jota asiantuntijamme arvostavat.

QALMARIKSI ILMAN TYÖHAKEMUKSIA

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös, ja haluamme siksi madaltaa kynnystä tutustua meihin jo ennen kuin olet tehnyt päätöstä hakemisesta. Meille softakehittäjäksi hakeminen ei myöskään tarkoita sitä, että joutuisit kirjoittamaan hakukirjeitä tai tyylittelemään ansioluetteloasi wordia ihmeemmillä työkaluilla. Meille riittää simppelisti se, että ilmaiset olevasi kiinnostunut, ja edetään omalla tavallamme siitä. 

Mutta ennen kuin teet päätöstä sen suhteen, haluatko työskennellä kanssamme tai oletko valmis vaihtamaan työpaikkaa, haluamme antaa sinulle mahdollisuuden sukeltaa qalmarina pinnan alle tutkimaan lonkeromaista menoamme.

MIKÄ REKRYWEBINAARI?

Tökkiikö ajatus webinaarista? Niin meitäkin. Siksi rekrywebinaarimme ei muistuta lainkaan perinteisiä webinaareja. Kyseessä ei siis ole kuivien kalvosulkeisten ääneen lukemista, vaan sukkeluuksia ja huonoja vitsejä sisältävä rento sessio.

Rekrywebinaarin alussa Qalmarin perustajat, Saku Hautala ja Ari Varjonen, kertovat yrityksestä, tavoitteista ja työstä. Rekryräpiksikin tituleeratussa setissä tulee ilmi kaikki se, mitä kerromme kohdatessamme potentiaalisen qalmarin ensimmäistä kertaa.

Lämppäreiden jälkeen saatamme valokeilaan asiantuntijamme, Pasi Oksan, Pasi Schukovin sekä Pekka Rantalan. Kyllä, devaajat lavalla vastaamassa osallistujien kysymyksiin!

Vietä virtuaalinen lounastunti kanssamme perjantaina 29.10. klo 11-11.45. Osallistuminen tapahtuu anonyymisti, eivätkä ilmoittautumistiedot näy muille webinaariin osallistujille.

KENELLE?

 • Fronttimielisille fullstack-devaajille
 • Backend-koodareille
 • Sulautettujen järjestelmien asiantuntijoille
 • IoT-osaajille
 • Pilviarkkitehdeille
 • UI/UX-ammattilaisille
 • Kaikille qalmaroitumista pohtiville. 🐙

MITÄ, MISSÄ, MILLOIN?

 • Qalmarin rekrywebinaari: Minustako qalmari?
 • Zoomin kautta (nimesi ei näy muille osallistujille)
 • Perjantaina 29.10.2021 klo 11-11.45

TEE NÄIN

 1. Varaa paikkasi nyt! Ilmoittautumislomake löytyy tämän sivun lopusta.
 2. Merkitse tapahtuma kalenteriisi
 3. Hyppää linjoille 29.10. klo 11 (lähetämme linkin edellisenä päivänä)

ILMOITTAUDU REKRYWEBINAARIIN

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?