Qalmari_128_banneri

Myyjä (senior)

Haluatko osaksi porukkaa, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti?

Mikä Qalmari?

Qalmari on työntekijöidensä johtama IT-yritys, joka auttaa asiakkaita menestymään tarjoamalla projektinjohtopalveluita ja ohjelmistokehityksen, sulautettujen järjestelmien sekä SAP:n konsultointia. Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset pienistä startupeista suuriin monikansallisiin organisaatioihin.

Tavoitteenamme on olla Suomen arvostetuin senior-tason IT-asiantuntijayritys. Asiantuntijoillamme on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan, ja meitä yhdistää huon… hersyvän huumorin lisäksi hyvä yhteishenki ja aito intohimo viedä yritystä eteenpäin.

Qalmari ei ole vain työpaikka, jonne raahaudutaan puolipakolla maanantaisin ja lasketaan päiviä viikonloppuun. Yhdessä olemme rakentaneet Qalmarista rennon kodin, jossa kovan luokan ammattilaiset voivat keskittyä ydinosaamiseensa ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Ketä me etsimme nyt?

IT-alalla jo verkostoitunutta, vahvan kokemuksen asiantuntijapalveluiden myynnistä omaavaa tai kehittäjän roolista myyntitehtäviin tai liiketoimintajohtoon siirtynyttä senior-tason myyjää. Osaat erottaa olennaiset asiat taustakohinasta ja tuot omaa näkemystäsi keskusteluun, ymmärrät asiakkaan todellisen tarpeen ja tarvittaessa haastat asiakasta. No bullshit: Emme lähde projekteihin, jotka eivät ole kaikkien mielestä kannattavia.

Myyntiä Qalmarilla pääset tekemään itsenäisesti, omatoimisesti ja koko osaamispankkiasi hyödyntäen niin, että se näkyy positiivisena yrityksen kasvuna – sekä unelmaprojekteissaan työskentelevinä qalmareina. 🐙🧡

Arvostamme asiantuntijoidemme osaamista ja panostamme pitkäjänteiseen tekemiseen. Sinun ei heti odoteta olevan rahasampo yritykselle, vaan saat aikaa tutustua meihin sekä tehdä pohjatyösi hyvin.

Tärkeimpiä tehtäviäsi myyjänä ovat:

➡️ Uusien asiakkuuksien hankkiminen

➡️ Nykyisistä asiakkaista ja kumppaneista huolehtiminen

➡️ Myynnistä vastaavana olet oikeastaan Qalmarin tärkein tyyppi, koska vastaat siitä, että muille qalmareille löytyy mielekästä tekemistä ja projekteissa työskentelevät qalmarit saavat janoamaansa palautetta omasta tekemisestään.

Toimistomme sijaitsevat Turun keskustassa osoitteessa Yliopistonkatu 31 ja Tampereella Crazy Town:in tiloissa aivan rautatieaseman kupeessa. Lisäksi coworking tilamme Helsingissä ja Salossa tarjoavat omien toimistojemme lisäksi rennon kodin, josta löydät rauhallisen työtilan ja lisäksi vielä samanhenkisiä työkavereita.

Työssäsi pääset liikkumaan eri toimipisteidemme välillä ja tutustumaan samalla asiantuntijoihimme, joille etsit uusia unelmaprojekteja!

Miksi Qalmari?

Meillä et ole osa kankeaa ja hidasta organisaatiota, vaan vastassasi on kynnysmaton korkuista byrokratiaa sekä unelmien urapolku, jossa pääset käyttämään kaiken potentiaalisi ja voit kasvaa myyntijohtajan rooliin, syrjäyttäen samalla Sakun (rakkaan tehtävänsä vuoksi, sydän verta vuotaen) myyntikuninkaan istuimeltaan liiketoiminnan kehittämisen tehtäviin.

Monipuolisten ja oikeasti hyvien etujen lisäksi porukkamme on se, joka tekee meistä arvoisesi työpaikan. Qalmarien työssäviihtyminen saikin huikean 9,5 arvosanan jo kolmatta kasvuvuotta putkeen!

Tässä myös muutama syy miksi sinun kannattaisi muuttua qalmariksi:

✅ Qalmarilla myyntityö ei ole mikään pussinperä, josta et pääse mihinkään. Pääset itse kehittämään myyntiprosessia ja toimenkuvaasi niin kuin parhaaksi näet sekä ottamaan urasi aikana kehittämäsi kokemuksen täysimääräisesti käyttöön.

✅ Onnistumistasi ei mitata myyntitapaamisten tai -puheluiden määrällä, vaan yhteisesti asetettujen tavoitteiden saavuttamisella.

✅ Palkkaamme joukkoomme kovan luokan ammattilaisia, joihin luotamme heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Arvostamme toistemme työtä, emmekä puutu siihen, miten työsi tai työvälineesi järjestelet. No bullshit.

✅ Kaikilla qalmareilla on halutessaan mahdollisuus päästä osakkaaksi.

Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös.

Emme tarvitse metrin mittaista motivaatiokirjettä emmekä kellontarkkaa selvitystä edellisistä töistäsi. Meille saat myydä osaamisesi sinulle parhaalla tavalla – jatkamme ilomielin siitä eteenpäin.

Jalmarille juttelun sijasta voit laittaa meille myös viestiä rekry@qalmari.fi. 

Ilmaistuasi kiinnostuksesi, kutsumme sinut rentoon juttuhetkeen, jossa pääset kurkistamaan qalmareiden huppareiden taakse ja selvittämään, viihtyisitkö töissä kanssamme.

Haku päättyy 10.3.2023 , mutta sopivan henkilön löydyttyä nappaamme lonkerosta kiinni heti.

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Qalmarin työtyytyväisyyskyselyn tuloksia jännitettiin tänäkin vuonna ja ne melkein tiputtivat meidät penkiltä.. jälleen!

Vahvaa kasvua niin myynnillisesti kuin henkilökunnan määrässäkin. Suuria sekä pienempiä projekteja ja hankkeita. Qalmarin Tampereen valloituksen aloitus ja halu kasvaa sekä kehittyä yrityksenä. Vuosi 2022 oli vauhdikas ja samalla tarjosi myös positiivisia haasteita.

Tärkeimmässä olemme kuitenkin onnistuneet yli odotuksien, eli siis missä? Onnellisissa qalmareissa tietenkin 🐙

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?