ReaCT & GO -kehittäjä

Haluatko osaksi porukkaa, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti?

Qalmari on työntekijöidensä johtama yritys, joka on rakennettu rennoksi kodiksi senior-tason osaajille. Sellaiseksi, jossa kovan luokan ammattilaiset todella viihtyvät. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Työkavereiksesi saat asiantuntijoita, joilla on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan. Jos meillä olisi käyntikortteja, niistä useimmissa lukisi Senior Software Developer.

Asiantuntijamme ahertavat erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Nyt etsimme

REACT & GO -KEHITTÄJÄÄ 

mukaan kansainvälisen asiakkaamme tiimiin kehittämään tulevaisuuden finanssiteknologiaa. Pääset sukeltamaan blockchainien ja kryptovaluuttojen maailmaan ja ravistelemaan sijoitusmaailmasta pölyt pois.

Työssäsi tarvitset erityisesti vahvaa React-osaamista. Sen lisäksi käytännön kokemus GoLangista, joko työn tai harrastuneisuuden kautta, on avuksi. Työskentelet uusimmilla teknologioilla ilman pelkoa legacy-koodista.

Projektissa käytettävät teknologiat:

  • React.js
  • MobX
  • Styled Components
  • GoLang

Teet työtä tiiviisti asiakkaan tiimissä, jossa saat vierellesi niin teknologian, valuuttamarkkinoiden kuin lainsäädännön asiantuntijoita. Pääset vaikuttamaan lopputulokseen tiimissä, jossa mielipiteitäsi kuunnellaan. Kommunikointiin tarvitset hyvää englanninkielentaitoa, koska kansainvälisessä tiimissä aksentteja riittää.

Tulevassa qalmarissa arvostamme toimivia hoksottomia, suoraa puhetta sekä taitoa hahmottaa kokonaisuuksia. Qalmarina et pelkästään teknisesti toteuta asiakkaidemme toiveita. Tehtävänäsi on ohjata tekemistä oikeaan suuntaan ja varmistaa, että lopputulos vastaa tarpeita.

Miksi Qalmari?

Tarjoamme ihan niitä samoja, itsestään selviä etuja kuin muutkin. Qalmarien työssäviihtyminen sai huikean 9,5 arvosanan aivan muista syistä. Tässä niistä muutama:

✅ Qalmarina valitset itse omat projektisi. Panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Jatkossa saat valita itseäsi eniten kiinnostavat teknologiat, projektit ja yritykset.

✅ Palkkaamme joukkoomme kovan luokan ammattilaisia, joihin luotamme heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Arvostamme toistemme työtä, emmekä puutu siihen, miten työsi tai työvälineesi järjestelet. No bullshit.

✅ Jokaiselle qalmarille luodaan oma koulutussuunnitelma, jotta pystyt aina loistamaan omalla osaamisalueellasi. Roolisi muokkautuu juuri siihen suuntaan, mistä tykkäät ja mihin haluat kasvaa.

✅ Voit tehdä työsi täysin paikkariippumattomasti.  Jos kaipaat vierellesi kavereita, toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa (Yliopistonkatu 31). Sen lisäksi käyttämiämme co-working tiloja löytyy Salon Iot Campukselta sekä Helsingin Wonderlandista.

Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös.

Emme tarvitse metrin mittaista motivaatiokirjettä emmekä kellontarkkaa selvitystä edellisistä töistäsi. Riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi – me jatkamme ilomielin siitä.

Ilmaistuaksesi kiinnostuksesi, kutsumme sinut rentoon juttuhetkeen, jossa tutustumme puolin ja toisin. Toiveenamme on löytää molemminpuolinen match, joten rekryputkemme ei ole mikään mekaaninen liukuhihna. Sen aikana pääset kurkistamaan qalmareiden huppareiden taakse ja selvittämään, viihtyisitkö töissä kanssamme.

Ota siis ensimmäinen askel ja laita viimeistään 10.4.2022 viestiä Sakulle, Arille tai Pasille tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Pasi Oksa
pasi.oksa@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?