SAP ALM junior

Kuulutko siihen harvinaiseen joukkoon, joka on työssään pyöritellyt SAP:ia vuoden tai pari, eikä SAP silti ole vienyt kaikkea elämäniloasi? Ehkä sisälläsi on jopa herännyt kiinnostus tietää, miksi SAP toimii niin kuin se toimii.

Nyt haemme joukkoomme 1-2 SAP ALM Junioria tutustumaan SAP:in sielunelämään ja kehittymään SAP ALM -osaajiksi. Tällaisia opinpaikkoja on harvoin tarjolla – eikä Suomessa / Pohjoismaissa / Euroopassa / maailmassa kukaan muu hallitse SAP ALM:ia yhtä hyvin kuin me qalmarit, ainakin meidän äideillä tehdyn tutkimuksen mukaan.

Työssäsi pääset osaksi asiakkaidemme SAP:in käyttöönoton, konfiguroinnin ja uusien toiminnallisuuksien lisäämisen projekteja, sukkuloiden liiketoiminnan ja teknisten henkilöiden välissä.

Näitä tarjoamme:

  • Uran IT-alalla hauskassa seurassa
  • Tilaa kasvaa ja kehittyä huippuosaavan tiimimme hellässä huomassa
  • Yrityksen, joka aidosti välittää työntekijöistään

Meillä et ole vain yksi pyörä byrokratian rattaissa, vaan jokaiselle qalmarille luodaan oma yksilöllinen koulutussuunnitelmansa. Emme heitä junioreitamme suoraan syvään päätyyn, vaan tarjoamme ensin kellukkeet ja mentoroimme valittavan henkilön projekteihimme mukaan.

Taustatukenasi ovat Ari ja Petra, joilla on molemmilla yli 20 vuotta kokemusta SAP-maailmasta. Muutkin qalmarit ovat poikkeuksellisen kovan luokan asiantuntijoita, joten apua, tsemppausta ja huonoa huumoria on aina lähettyvillä.

Mitä toivomme sinulta:

  • Haluat ymmärtää SAP:in elinkaarenhallinnan salat ja osallistua SAP-tiimin kanssa asiakasprojekteihin, joissa ratkomme asiakkaan tunnistamia järjestelmähaasteita
  • Pidät asiakastyöstä ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Eduksi lasketaan:

  • Aiempi SAP-kokemus
  • Ymmärrys tietojärjestelmistä
  • Kokemus pörssiyrityksistä tai kansainvälisestä liiketoiminnasta

Taustasi voi olla joko kaupalliselta tai tekniseltä alalta – pääasia on, että et pelkää heittäytyä työn mukanaan tuomiin haasteisiin. Uuteen rooliin hyppäämistä helpottaa aiempi työskentely esim. toimitus-tilausketjun, tuotannon, varaston tai myyntiprosessien parissa. 

Mikä Qalmari?

Perustaessamme Qalmarin yksi tärkeimmistä tavoitteistamme oli luoda yritys, jossa kovan luokan ammattilaiset (ja sellaiseksi aikovat) todella viihtyvät, ja jonka kulttuuri kantautuu hyvien juhlien tavoin kortteleiden päähän. Qalmari on juuri sellainen yritys, jossa itsekin haluamme olla töissä.

Kun qalmareilta kysyy työpaikan parhaista puolista, vastauksissa toistuu tiivis yhteisö ja kaveriporukka. Meitä yhdistää huono huumori, jolta suojautumiseen saatat toisinaan tarvita vastamelukuulokkeita.

Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta voit tehdä työsi paikkariippumattomasti. Perjantait ovat kuitenkin päiviä, jolloin lähempänä asuvat ihmiset käyvät nauttimassa Turun toimiston antimista sekä erityisesti seurasta. Toivomme sinunkin pistäytyvän ainakin välillä perjantaisin toimistollamme.

Toivomme myös, että sinulla olisi alussa mahdollisuus kulkea Turkuun tai Saloon, jotta saat perehdytyksestä kaiken irti.

Kiinnostuitko? Aina asiallinen SAP-tiimimme odottaa jo malttamattomana hakemustasi 👉 rekry@qalmari.fi

SAP ALM -konsultti Qalmarilla

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?