Qalmari avoimet työpaikat - SAP ALM -konsultti

SAP ALM SENIOR

Oletko kokenut SAP-osaaja ja etsit urallesi uutta suuntaa? Uusi kotisi saattaisi olla meillä, Qalmarilla. SAP ALM -tiimiimme etsii 1-2 osaajaa, koska huipputiimimme vetää enemmän projekteja puoleensa kuin ehdimme tehdä.

Meillä saat:

✅ Muokata rooliasi siihen suuntaan, mistä itse tykkäät ja missä haluat kasvaa.
✅ Valikoida vaihtelevista projekteista ne, joissa taitosi ja intohimosi pääsevät valloilleen.
✅ Työskennellä aidosti arvoilla johdetussa yrityksessä.

Mitä toivomme sinulta:

Tähän pitäisi kuulemma laittaa, että haetaan 1-2 Aria. Kukaan ei kuitenkaan oikein tiedä mitä Ari tekee, vähiten Ari itse, joten koitamme kuvailla vähän paremmin.

➡️ Toivomme, että sinulla on aiempaa SAP -projektikokemusta. Aikaisempi roolisi esimerkiksi SAP projekti- tai testipäällikkönä on hyvä ponnahduslauta syventämään osaamistasi SAP ALMin sielunelämästä.

Kokemuksen tuomalla varmuudella pidät haastavatkin projektit raiteillaan:

➡️ Et kavahda, jos kuulet jonkun mainitsevan Focused Buildin, Solution Managerin tai SAP Cloud ALMin, ja saatat ehkä pitää palopuheita Waterfallin, SaFen ja Scrumin eroista.

Ymmärrät kuitenkin myös sen, että teknologiat muuttuvat jatkuvasti, ja ajanhermolla pysyminen on osa työtäsi, jotta osaat suositella asiakkaille parhaiten sopivia ratkaisuja:

➡️ Pidät asiakastyöstä ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Kokeneena konsulttina tiedät, että osa työtäsi on raivata tietä uudistuksille ja lisätä asiakasyrityksen omaa ymmärrystä.

Mitä Qalmarin SAP-tiimi tekee?

SAP ALM -tiimimme ei käy vain asentelemassa kiiltäviä uusia työkaluja, vaan toimimme asiakkaan puolella pöytää, liiketoimintaa auttaen, prosesseja kehittäen ja asiakkaalle parhaiten sopivat käytännöt valiten. Siksi arvostamme kokemusta eri liiketoiminnoista ja toimialoilta, jotka saattavat olla myös tarkasti säänneltyjä.

Työnkuvaasi voit itse vaikuttaa, mutta meillä muilla päivät täyttyvät:

  • asiakkaidemme liiketoimintaprosessien kehittämisestä
  • projektinjohdosta ja projektitiimien valmennuksesta
  • vaatimusmäärittelyistä
  • muutosten ennakoinnista ja suunnittelusta
  • testaussuunnitelmista ja testiautomaatioista
  • dokumentoinnista ja raportoinnista
  • käyttäjäkoulutuksista

Nyt ja tulevaisuudessa ainakin S/4HANA -käyttöönotto- ja päivitysprojekteissa tai SAP-alustan viemisessä pilveen riittää työsarkaa enemmän kuin kukaan uskaltaa edes myöntää.

Lisäksi pääset kehittämään ALM-liiketoimintaamme vastaamaan asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeisiin. Suora kanavamme SAPin ALM-ytimeen tarkoittaa myös sitä, että Qalmarilla olet mukana määrittämässä koko SAP ALMin tulevaisuutta.

Miksi Qalmari?

SAP-konsultin työn ei tarvitse viedä elämäniloasi. Qalmarilla ihan tavallinen arki voi näyttää myös tältä:

SAP ALM -konsultti Qalmarilla

Seuraksesi saat hulvattoman hauskan tiimin:

💙 Taustatukenasi toimii ikioma Focused Build Coachimme Ari, joka on verbaaliakrobatiallaan Qalmarin huumorin alkupiste.  

💙 Arin pitää ruodussa ALM Lead konsulttimme Petra, joka on monissa liemissä keitetty piinkova ammattilainen. Petran kun laittaa asialle, niin ei tarvitse koskaan itse mennä perässä. One SolMan wizard to rule them all. 🤘

💙 ALM asiantuntijamme Sini saa synkimmänkin päivän tuntumaan aurinkoiselta ja muut nauramaan niin, että korviin sattuu. Sinin ja Petran läheisyydessä vastamelukuulokkeet ovatkin joskus tarpeen.

Muutkin Qalmarit ovat sen verran mukavia tyyppejä, että kaupungilla kohdatessa ei tee mieli vaihtaa toiselle puolelle katua.

Työtyytyväisyyskyselyn mukaan Qalmareilla on sekä hyvät välit työkavereihin (arvosana 9,88/10) että luotto siihen, että työkaverit auttavat tarvittaessa (9,69/10). 

Mikä Qalmari?

Qalmari on työntekijöidensä johtama IT-yritys, jonka supervoimia ovat laadukas ohjelmistokehitys, sujuva sulautettujen järjestelmien tuntemus sekä superkova SAP-osaaminen. 

Qalmaria perustettaessa yksi tärkeimmistä tavoitteista oli luoda yritys, jossa senior-tason asiantuntijat todella viihtyvät. Tarjoamme rennon ympäristön, jossa voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Töitä tehdään pääsääntöisesti etänä, mutta jos haluat vierellesi työkavereita, toimistomme sijaitsee Turussa. Lisäksi käyttämiämme co-working tiloja löytyy Salon IoT Campukselta sekä Helsingin Wonderlandista.

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

ALM-konsultin rooli muovautuu tekijänsä näköiseksi, joten laita viestiä  rekry@qalmari.fi  ja kerro meille osaamisestasi!

Jos haluat kysellä lisää, niin Arille voit aina jutella SAP-haaveistasi tai vaikka Corey Taylorin musikaalisesta tuotannosta: Ari Varjonen, 044 263 2828 tai ari.varjonen@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?