Senior Embedded SW Developer_QALMARI

SENIOR EMBEDDED SOFTWARE DEVELOPER

Me autamme asiakkaitamme menestymään teknologian avulla, ihminen ihmiselle.

Suurin osa asiantuntijoistamme kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee asiakasyrityksissämme erilaisten ohjelmistokehitysprojektien, web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Asiakkaitamme ovat kaiken kokoiset yritykset pienistä startupeista suuriin monikansallisiin organisaatioihin. Toimitamme sekä laajoja kokonaisvastuullisia toteutuksia että toimimme osana asiakkaiden sekä kumppaneiden tiimejä. Asiantuntijamme saavat valita projektinsa itse, ja panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Työskentely modernien teknologioiden parissa, vaihtelevissa projekteissa ja kiinnostavissa yrityksissä, on sellainen kombo jota asiantuntijamme arvostavat.

Keitä me etsimme?

Tällä hetkellä etsimme tiimiimme sinua, joka ymmärrät laaja-alaisesti sulautettuja järjestelmiä ja pystyt toimimaan projekteissa aivan niiden alkutaipaleelta asti. Sinulla on ymmärrystä tuotteen suunnitteluprosessista ja haluat olla mukana kehittämässä muun muassa laadukkaita terveysteknologian, viestintälaitteiden ja kuluttajatuotteiden ratkaisuja.

Toimimme kumppanina yrityksen kanssa, jonka asiakkaat saapuvat idean kanssa sisään ja lähtevät fyysisen tuotteen kanssa ulos. Kumppanillamme on laaja kokemus elektroniikkalaitteiden suunnittelusta ja tuotekehityksen osa-alueiden tuntemuksesta. Meidän vahvuutemme yhteisesti toteutetuissa projekteissa on vastata laitteen ohjelmistokehityksestä.

C on sinulle toinen äidinkieli, eikä C++ osaamisestakaan ole haittaa. Voit olla sulautetun Linuxin osaaja tai mikrokontrollerivelho. Luet hyvin piirikaavioita ja systeemitason suunnittelu on sinulle tuttua. Laiteläheinen debuggaus ja erilaiset mittalaitteet ovat myös osa osaamisarsenaaliasi.

Olet ihmetellyt kyseisiä asioita jo hyvän tovin, vähintään viiden vuoden ajan. Emme kuitenkaan laske kalenteri kädessä päiviä, vaan katsomme osaamistasi kokonaisuutena.

Miksi Qalmari?

Perustaessamme Qalmarin yksi tärkeimmistä tavoitteistamme oli luoda yritys, jossa kovan luokan ammattilaiset (ja sellaiseksi aikovat) todella viihtyvät. Tiedämme mitä odotat meiltä ja pystymme täyttämään odotuksesi. Tarjoamme rennon ympäristön, jossa voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat perhe, persoona, ammattitaito ja asenne. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, ja toivotamme perheenjäsenet lämpimästi tervetulleiksi laajennettuun #qalmariisus-yhteisöömme. Arvostamme toistemme työtä ja tuemme osaamisen kehittymisessä, jotta pystyt aina loistamaan omalla osaamisalueellasi. Lisäksi asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. No bullshit.

Olemme sijoittuneet Turun keskustaan Yliopistonkadulle, Salon IoT Parkiin ja laajennamme juuri toimintaamme myös Helsinkiin. Olemme myös hyvin aktiivisia Turun alueen verkostoissa, ja olemmekin perustaneet paljon näkyvyyttä saaneen #turkuawakens-yhteisön.

Muutu qalmariksi

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

Viisivaiheisen rekrytointiprosessimme aikana pidämme sinusta huolta niin kuin omasta lonkerostamme, ja viestimme tilanteen etenemisestä.

Laita pikimiten viestiä LinkedInissä, sähköpostitse tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin