turkuawakens_logo

#TURKUAWAKENS nro 1
14.11.2019

Nyt on Turun aika! Qalmarin yksi tärkeimmistä missioista on viedä Turkua IT-maailman kartalle.

Haluamme pitää osaajat alueella ja yhteistyössä rakentaa Turun IT-ekosysteemiä, joka pystyy tulevaisuudessa vastaamaan entistä isompiin IT-hankkeisiin ja pysyy aallonharjalla uusien ja jatkuvasti kehittyvien IT-alustojen ja -tekniikoiden maailmassa. Tiedämme, että emme ole tavoitteemme kanssa yksin Aurajoen rannalla.

Haluathan olla aktiivisesti mukana viitoittamassa Turun IT-sektorin tulevaisuutta?

Ai että mitenkö se ensimmäinen #turkuawakens-tapahtuma sitten meni?

Tarvittavan tuolimäärän lisäksi myös omat odotuksemme ylittyivät. Ehkä eniten sen suhteen, että mitä on (tietysti) vaikein pukea sanoiksi. Eli se aito halu lähteä nyt viemään YHDESSÄ ajatuksia teoiksi ja konkretiaan. Pienintäkään tunnetta siitä, että huone olisi ollut täynnä skeptisyyttä tai kilpailijoita, ei ollut. Teimme jo myös yhdessä töitä ja kasassa on iso nippu työkaluja ja aihioita, joista nyt jatketaan, pian! Tästä myös pidettiin, että lähdetään tekemään suoraan konkreettisia tekoja. Sanoisin jo nyt että varokaa Tampere ja…

Osallistujien joukossa oli yliopistolta porukkaa, alueen teknologiakeskittymistä edustajia ja ihmisiä pienistä yrityksistä aina Googleen asti. Tämä aihepiiri siis kiinnostaa ja viesti on selvä. Turulla on valtava potentiaali vielä käyttämättä.

Tämä on tärkeää! Vielä ei ole myöhäistä hypätä kyytiin, olemme vasta aloittamassa. Kokoamme juuri ydinryhmää, jonka kanssa Turun herätys jatkuu. Mikäli olet aidosti kiinnostunut osallistumaan ja vaikuttamaan, liity! Ja vaikka et haluaisikaan aktiiviseen työryhmään, ilmianna itsesi, sillä kanavan kautta saat aina ensimmäisenä tietoa tulevista tapahtumista ja toimista.

Loppuun kiitos mahtaville puhujillemme, Hennalle Sandvik:iltä, Petrille Unikie:lta ja mahtaville pääyhteistyökumppaneillemme Eworkilta, Idalle ja Elisalle 🙏🏻

Ja se tapahtuma. Palautteen antaneiden keskiarvo tapahtumalle asteikolla 1-5 oli 5. VIISI(!!!!) Hyvin epäsuomalaista 😀

Nöyrä kiitos!

Ohjelma 14.11.2019

16:55
Tervetuloa ja alkusanat

by Qalmari

17:00
Digitalisaatio kaivosympäristössä sekä toimivan kumppaniverkoston rakentaminen

by Sandvik

17:45
Ongoing Disruption in Automotive industry drives Unikie’s exceptional growth

by Unikie

18:30
Konsulttimarkkinat  ICT alalla ja suosituimmat teknologiat

by Ework

18:45
Verkostoitumista

Tapahtuman sinulle tarjosi

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin