turkuawakens_logo

#turkuawakens -webinaari 10.6.2020

Osallistu #turkuawakens-webinaariin keskiviikkona 10.6. klo 14-15:30

Täältä tullaan taas! Poikkeukselliset ajat eivät ole pysäyttäneet #turkuawakens-yhteisöä. Haluamme vielä ennen kesälomia kerätä yhteisön yhteen ja kertoa, mitä mainioita asioita tapahtuu juuri nyt ja mistä sinun pitäisi olla tietoinen. 

Lue lisää webinaarin ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan!

Webinaarin ohjelma

1. #turkuawakens-ydinosaamiskyselyn tulokset | Turun yliopisto

Miltä näyttää turkulaisten IT-yritysten osaamisprofiili? Minkälaista osaamista verkostolta kaivataan? Mitkä ovat verkoston yritysten vahvuudet ja keskeisimmät kehitystarpeet? 

Keijo Koskinen ja Tuomas Mäkilä Turun yliopistolta käyvät läpi huhtikuussa toteutetun ydinosamiskyselyn tulokset.

2. Food Tech Platform Finland – Mikä se on ja miksi se kiinnostaisi sinua?

Nykyinen tapamme tuottaa ja kuluttaa ruokaa on kestämättömällä pohjalla. Siksi koko ruokajärjestelmä ja sen alat, alkutuotanto, elintarviketeollisuus, elintarvikekauppa ja ravintola-ala ovat suurten muutosten kourissa. Myös digitalisaatio on vihdoin yltänyt perinteisten alojen ytimiin ja muokkaa nyt kilpailukenttää kiihtyvää vauhtia. Uudenlaiset IT –ratkaisut ovat keskeinen ruokajärjestelmän murroksen mahdollistaja ja yritysten kilpailuedun lähde. 

Food Tech Platform Finland verkosto kehittää kestävä ruokajärjestelmä 2.0. yhdistämällä tutkimuksen, teknologian ja liiketoiminnan osaajat tuottamaan yhdessä uusia liiketoiminta- ja kasvumahdollisuuksia.

3. SHIFT Business Festivalin uusi konsepti ja yhteistyömahdollisuudet | SHIFT

SHIFT Business Festival uudistaa konseptiaan ja varautuu syksyllä tuottamaan entistäkin vaikuttavamman tapahtuman riippumatta vallalla olevista fyysisistä rajoitteista. SHIFT kutsuu mukaan #turkuawakens–toimijat kehitysprojektiin.

4. Aktiiviset asiakasprojektit | Awake.ai

Awake.ai projektin statuspäivitys & seuraavat stepit Kimmo Kummalan kertomana. Yhteistyöstä voi lukea täältä ja edellisen webinaarin tallenne katsottavissa täällä

5. #turkuawakens – workshopkyselyn tulokset | Qalmari

Minkälainen yhteisö #turkuawakens on ja mihin suuntaan yhteisön toimintaa tulisi viedä? Toteutimme huhtikuussa yhteisön jäsenille kyselyn, joka korvasi maaliskuun peruuntuneessa tapahtumassa suunnitellut workshopit. Ari Varjonen Qalmarilta käy läpi kyselyn vastauksia.

6. #turkuawakens – yhteisön syksyn teema & stepit | Qalmari

Miltä syksy näyttää #turkuawakensin näkökulmasta ja minkälaisia mahdollisuuksia loppuvuosi tuo tullessaan yhteisön jäsenille?

Ilmoittaudu webinaariin

Jalmari-botti vastaanottaa webinaari-ilmoittautumiset. Saat osallistumislinkin sähköpostiisi webinaariaamuna 10.6.2020.

EDIT: ilmoittautuminen päättynyt.

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin