Juuri nyt

Jalmarin lonkeroilla nyt – eli mistä puhutaan juuri tällä hetkellä ja mitä tapahtumia on tulossa.

Turun mukulakiviä on jo käännelty tovi ja kaiveltu niiden alta kovan luokan osaajia. Huhut Qalmarin asiantuntijoiden tasosta ovat kiirineet asiakaskunnassamme kulovalkean tavoin ja projekteja riittäisi enemmän kuin tekijöitä. Siksi suuntaamme rekrytutkamme seuraavaksi myös Tampereelle.

Myyjä (Senior)

Ohoi, nyt on unelmaduunia tarjolla!
Sinä, kokonaisuuksia hallitseva, korkean tason IT-asiantuntijapalveluiden myynnin dynamiikan ymmärtävä ja kannuksesi jo hankkinut myynnin ammattilainen, joka etsit urallesi uutta suuntaa. Uusi kotisi saattaisi olla meillä, Qalmarilla.
Yrityksemme kasvaessa voimakkaasti, pääset mukaan aallon harjalle kehittämään prosesseja ja oikeasti vaikuttamaan asioihin.
Haluatko sinäkin osaksi porukkaa, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti?

LUE LISÄÄ »

Qalmarin työtyytyväisyyskyselyn tuloksia jännitettiin tänäkin vuonna ja ne melkein tiputtivat meidät penkiltä.. jälleen!

Vahvaa kasvua niin myynnillisesti kuin henkilökunnan määrässäkin. Suuria ja pienempiä projekteja ja hankkeita. Qalmarin Tampereen valloituksen aloitus ja halu kasvaa sekä kehittyä yrityksenä. Vuosi 2022 oli vauhdikas ja samalla tarjosi myös positiivisia haasteita. Tärkeimmässä olemme kuitenkin onnistuneet yli odotuksien, eli siis missä? Onnellisissa qalmareissa tietenkin!

LUE LISÄÄ »

Määrittely & miksi sitä ei kannata sutaista vain koska pomo vaatii

Ylihinnoiteltua ja yliarvostettua touhua kirjoitella mitään määrittelyitä. Otetaan hyllystä yksi järjestelmä ja pudotetaan paikoilleen. Olettehan te nyt sentään ennenkin tämmöisen myyneet ja asentaneet, ei kai ihan kädestä pitäen tarvitse kaikkea kertoa?

Niin ei kai ole samantekevää, kun mennään kauppaan, että ostetaanko henkilöauto vai rekka? Tai kalasopan ainekset vai lihakeitto?

LUE LISÄÄ »
Scrum master turvaa tiimin työrauhan

Scrum master turvaa tiimin työrauhan

Scrum master eli kummitusmasteri. Epämääräinen kaveri, joka hengaa mukana vai päällepäsmäri, joka sekaantuu kaikkeen?

Kun tehdään ketterää eli agilea eli scrummia eli sprinttikehitystä, pyörii joukoissa myös yhden sortin kapellimestari eli Scrum master. Yleensä tuo nimike löytyy toimittajan joukoista ja hän voi tehdä myös projektipäällikön hommiakin, mutta ei välttämättä.

LUE LISÄÄ »
Tuoteomistaja tietää mitä haluaa

Tuoteomistaja tietää mitä haluaa

Tuoteomistaja tietää kaikesta kaiken ja erityisesti liiketoiminnan kaikki vaatimukset ja hullutukset pilkulleen. Ja vaikka ei tietäisikään, niin esiintyy vakuuttavasti tietäjänä ja tietämyksen lisääntyessä, vaihtaa näkemystään kuin sukkaa ja siirtää projektin tavoitteita laidasta toiseen notkeasti.

No ei kai sentään se ihan noin ole. Mitä sitten tuoteomistajan rooliin kuuluu?

LUE LISÄÄ »
React ja Node -kehittäjä

Senior fullstack-kehittäjä (React & Node.js)

Hei Reactia & Nodea taitava kehittäjä, etsitkö urallesi uutta suuntaa? Kenties nykyisessä työssäsi päivät kuluvat piinallisen hitaasti, ja silmissäsi on alkanut siintää haave jostain uudesta?

Meillä olisi hyppysissämme mielenkiintoinen projekti, johon sujahtaisi senior-tason fullstack-kehittäjä. Työssäsi pääset kehittämään asiakkaamme tunnettua palvelua, jonka kautta ostoksia tekevät miljoonat suomalaiset.

LUE LISÄÄ »
Qalmari avoimet työpaikat - SAP ALM -konsultti

SAP ALM Senior

Oletko kokenut SAP-osaaja ja etsit urallesi uutta suuntaa? Uusi kotisi saattaisi olla meillä. SAP ALM -tiimiimme etsii 1-2 osaajaa, koska huipputiimimme vetää enemmän projekteja puoleensa kuin ehdimme tehdä.

LUE LISÄÄ »
Qalmarin tarina - Saku Hautala & Ari Varjonen

Qalmarin tarina

Mistä ja kenen toimesta Qalmari sai alkunsa? Kuka keksi Jalmari-maskotin? Ja mitä villejä visioita Qalmarin tulevaisuudesta liikkuu?

LUE LISÄÄ »

Tuotetalon koodarista konsultiksi

Kun leipiintymisen pelko hiipi persuksiin, vaikuttavan uran tuotetalossa tehnyt Jani Mellin loikkasi Qalmarille konsultiksi. Jani kaipasi työltään enemmän vaihtelua sekä mahdollisuuksia tutkia ja kehittää.

LUE LISÄÄ »
Google Cloud -pilviasiantuntija Qalmarille

Google Cloud Senior

Tiimimme kaipaa Google Cloud -asiantuntijaa piirtämään tarvittavat suuntaviivat ja toimimaan kartturina asiakkaidemme matkalla pilveen. Täysin uudesta roolista pääset muovaamaan juuri omannäköisesi.

LUE LISÄÄ »

React & Go -kehittäjä

Nyt etsimme React & Go -kehittäjää mukaan kansainvälisen asiakkaamme tiimiin kehittämään tulevaisuuden finanssiteknologiaa. Pääset sukeltamaan blockchainien maailmaan ja ravistelemaan sijoitusmaailmasta pölyt pois.

LUE LISÄÄ »
Fullstack-kehittäjä Qalmarille

Fullstack-kehittäjä (Java / Angular)

Etsimme joukkoomme lisälonkeroa eli fullstack-qalmaria, joka viilaa koodit tip top kuntoon. Alkajaisiksi pääset mukaan asiakkaamme tiimiin kehittämään järjestelmiä, joilla on merkitystä autoilevien suomalaisten elämässä.

LUE LISÄÄ »
Qalmarin bullshit-botti paljastaa työnantajabrändissä piilevät bugit

Työnantajabrändin bugimetsästys

Onko Qalmarissa bugeja? Onko yrityksen julkisuuskuva sellainen, mitä se on oikeasti, vai väritetäänkö tarinoita sosiaaliseen mediaan? Tuntuuko työntekijäkokemus siltä, miltä se ulospäin näyttää? Siitä me olemme valmiit ottamaan selvää.

LUE LISÄÄ »
Pasi Oksasta Qalmarin operatiivinen johtaja

Pasi Oksasta Qalmarin operatiivinen johtaja

Qalmarilla kaksi vuotta työskennellyt Pasi Oksa on nimitetty yrityksen operatiiviseksi johtajaksi. Oksa on aloittanut uudessa tehtävässään 2.6.2021. Qalmarin COO:n roolissa Oksa vastaa koko yrityksen operatiivisesta toiminnasta. Koodaus ei kuitenkaan kokonaan poistu uuden roolin myötä. Laiteläheisille järjestelmille löytyy yhä oma aikansa Oksan työpöydältä.

LUE LISÄÄ »
Pasi Oksan uratarina

Pasi Oksan uratarina

Pasi Oksa on työskennellyt it-alalla yli 15 vuotta sulautettujen järjestelmien, pilvipalveluiden sekä webkehityksen parissa. Parhaillaan hän turvaa scrum masterina tiimiensä työrauhan ja rakentaa omalla koodillaan teknisessä mielessä uransa haastavinta sulautettua järjestelmää.

LUE LISÄÄ »
Tekkilonkerot: Ponnahduslautani Flutter_Klaus Jokisuo_QALMARI

Ponnahduslautani, Flutter

Mikä on Flutter? Mitä etua Flutterin käyttö tuo sovelluskehittäjälle? Tällä kertaa tekkilonkerot keskittyvät kehittäjämme, Klaus Jokisuon, oppimismatkaan Flutterin parissa.

LUE LISÄÄ »
WANTED_backend developer_QALMARI

Backend developer

Etsimme sinua, backend-osaajaa, joka hallitset tietokannat ja liikut sekä legacy- että pilvipohjaisissa taustajärjestelmissä ketterästi kuin gepar.. qalmari.

LUE LISÄÄ »
Kysymyksia chatboteista kooste_Pauliina Uuttu LinkedIn_Qalmari

Chatbotkysymyksiä: kooste

LinkedInissä tehty kyselykartoitus chatbotteihin liittyen paljastaa mielenkiintoisia näkökulmia mielikuvista, joita chatbotteihin liittyy sekä siihen millä tavoin ihmiset mieluiten viestivät yrityksen kanssa.

LUE LISÄÄ »

Seuraavalla sivulla