Juuri nyt

Jalmarin lonkeroilla nyt – eli mistä puhutaan juuri tällä hetkellä ja mitä tapahtumia on tulossa.

Google Cloud -pilviasiantuntija Qalmarille

Google Cloud Senior

Tiimimme kaipaa Google Cloud -asiantuntijaa piirtämään tarvittavat suuntaviivat ja toimimaan kartturina asiakkaidemme matkalla pilveen. Täysin uudesta roolista pääset muovaamaan juuri omannäköisesi.

LUE LISÄÄ »
React & Go -kehittäjä - Avoimet työpaikat Qalmari

React & Go -kehittäjä

Nyt etsimme React & Go -kehittäjää mukaan kansainvälisen asiakkaamme tiimiin kehittämään tulevaisuuden finanssiteknologiaa. Pääset sukeltamaan blockchainien ja kryptovaluuttojen maailmaan ja ravistelemaan sijoitusmaailmasta pölyt pois.

LUE LISÄÄ »
Fullstack-kehittäjä Qalmarille

Fullstack-kehittäjä (Java / Angular)

Etsimme joukkoomme lisälonkeroa eli fullstack-qalmaria, joka viilaa koodit tip top kuntoon. Alkajaisiksi pääset mukaan asiakkaamme tiimiin kehittämään järjestelmiä, joilla on merkitystä autoilevien suomalaisten elämässä.

LUE LISÄÄ »

IT-projektipäällikkö

Etsimme sinua, kokenut IT-projektipäällikkö, joka viet projekteja mieluummin eteenpäin kuin päin seinää. Hyppäät alkajaisiksi mukaan asiakkaamme projektiin rakentamaan erilaisten järjestelmien kokonaisarkkitehtuuria.

LUE LISÄÄ »
Rekrywebinaari Qalmari

Minustako qalmari? -rekrywebinaari

Olemmeko herättäneet mielenkiintosi sosiaalisessa mediassa, devaajayhteisöissä, qalmareiden puheissa tai asiakastöidemme kautta? Onko mielessäsi kysymyksiä konsultin elämästä qalmarina? Oletko kenties jopa salaa pohtinut qalmaroitumista? Osallistu anonyymisti rentoon rekrywebinaariimme 29.10.2021 klo 11-11.45. Nimesi ei näy osallistujille.

LUE LISÄÄ »
Haussa Marketing Specialist Qalmarin markkinointitiimiin

Marketing Specialist

Hei sinä, sanoista syttyvä, kirjoitustaidolla koukuttava, itseohjautuva ideoija ja tuloksellisen markkinoinnin tekijä, tiimimme etsii sinua! Kenties sinäkin meitä, IT-ihmisiä, iloista ilmapiiriä ja aidosti arvoilla johdettua yritystä?

LUE LISÄÄ »

CYF-asiakastarina

CYF auttaa ihmisiä löytämään parhaimman paikan asua sekä kotoutumaan yhteisöön.
”Tätä tehdään Qalmarin kanssa aidosti kumppaneina! Ei ole tullut sellaista oloa, että väännetään vaan koodia, vaan siinä on ollut aito ymmärrys mukana, että miksi tätä tehdään ja kenelle. Ja se on meille todella tärkeää.”

LUE LISÄÄ »
Qalmarin bullshit-botti paljastaa työnantajabrändissä piilevät bugit

Työnantajabrändin bugimetsästys

Onko Qalmarissa bugeja? Onko yrityksen julkisuuskuva sellainen, mitä se on oikeasti, vai väritetäänkö tarinoita sosiaaliseen mediaan? Tuntuuko työntekijäkokemus siltä, miltä se ulospäin näyttää? Siitä me olemme valmiit ottamaan selvää.

LUE LISÄÄ »
Pasi Oksasta Qalmarin operatiivinen johtaja

Pasi Oksasta Qalmarin operatiivinen johtaja

Qalmarilla kaksi vuotta työskennellyt Pasi Oksa on nimitetty yrityksen operatiiviseksi johtajaksi. Oksa on aloittanut uudessa tehtävässään 2.6.2021. Qalmarin COO:n roolissa Oksa vastaa koko yrityksen operatiivisesta toiminnasta. Koodaus ei kuitenkaan kokonaan poistu uuden roolin myötä. Laiteläheisille järjestelmille löytyy yhä oma aikansa Oksan työpöydältä.

LUE LISÄÄ »
Sulautettujen järjestelmien tiimi etsii osaajia - qalmarit kertovat millaista työ laiteläheisenä kehittäjänä on_QALMARI

Sulautettujen järjestelmien tiimi etsii osaajia

Millaisen työympäristön Qalmari tarjoaa sulautettujen järjestelmien asiantuntijalle? Minkälaisia kehittymismahdollisuuksia työssä on? Ja miksi juuri meidän sulatiimiimme kannattaa liittyä?Qalmarit kertovat millaista työ laiteläheisenä kehittäjänä on.

LUE LISÄÄ »
Pasi Oksan uratarina

Pasi Oksan uratarina

Pasi Oksa on työskennellyt it-alalla yli 15 vuotta sulautettujen järjestelmien, pilvipalveluiden sekä webkehityksen parissa. Parhaillaan hän turvaa scrum masterina tiimiensä työrauhan ja rakentaa omalla koodillaan teknisessä mielessä uransa haastavinta sulautettua järjestelmää.

LUE LISÄÄ »
Senior Embedded SW Developer_QALMARI

Senior Embedded Software Developer

Onko C toinen äidinkielesi? Omaatko ymmärrystä tuotteen suunnitteluprosessista? Haluatko olla mukana kehittämässä laadukkaita terveysteknologian, viestintälaitteiden ja kuluttajatuotteiden ratkaisuja?

LUE LISÄÄ »
Modem SW Engineer_QALMARI

Modem Software Engineer

Haluatko työskennellä johtavan 4G- ja 5G-siruja sekä -moduuliratkaisuja maailmanlaajuisesti toimittavan kumppanimme kanssa? Pääteknologiana projekteissa on C/C++ sekä LTE- ja 5G (PDCP, RLC, MAC, L1, RRC, NAS, SDAP).

LUE LISÄÄ »
Tekkilonkerot: Ponnahduslautani Flutter_Klaus Jokisuo_QALMARI

Ponnahduslautani, Flutter

Mikä on Flutter? Mitä etua Flutterin käyttö tuo sovelluskehittäjälle? Tällä kertaa tekkilonkerot keskittyvät kehittäjämme, Klaus Jokisuon, oppimismatkaan Flutterin parissa.

LUE LISÄÄ »
Qalmarin tarina_Saku Hautala ja Ari Varjonen

Qalmarin tarina

Mistä ja kenen toimesta Qalmari sai alkunsa? Kuka keksi Jalmari-maskotin? Ja mitä villejä visioita Qalmarin tulevaisuudesta liikkuu?

Lue Saku Hautalan ja Ari Varjosen haastattelu – Qalmarin tarina.

LUE LISÄÄ »
WANTED_backend developer_QALMARI

Backend developer

Etsimme sinua, backend-osaajaa, joka hallitset tietokannat ja liikut sekä legacy- että pilvipohjaisissa taustajärjestelmissä ketterästi kuin gepar.. qalmari.

LUE LISÄÄ »
Kysymyksia chatboteista kooste_Pauliina Uuttu LinkedIn_Qalmari

Chatbotkysymyksiä: kooste

LinkedInissä tehty kyselykartoitus chatbotteihin liittyen paljastaa mielenkiintoisia näkökulmia mielikuvista, joita chatbotteihin liittyy sekä siihen millä tavoin ihmiset mieluiten viestivät yrityksen kanssa.

LUE LISÄÄ »
Haluatko Jalmari-botin vuodeksi 2021 ilmaiseksi käyttöön. Hae mukaan pilottiohjelmaan!

Jalmari-botti etsii neljää vaihto-opiskelupaikkaa vuodeksi 2021

Haluatko saada koko ensi vuodeksi 2021 chatbotin ilmaiseksi käyttöön yrityksen nettisivuille tai verkkopalveluun? Toivottavasti vastasit kyllä, koska etsimme neljää yritystä, joihin Jalmari-botti pääsee vaihto-opiskeluvuodekseen kerryttämään kokemustaan ja oppimaan lisää bottityössä tarvittavia taitoja. Hae mukaan!

LUE LISÄÄ »

Turusta avaruuteen

#turkuawakens järjestää: Ilmoittaudu 22.10. klo 14-14:45 TEAMS-sessioon kuulemaan globaalisti kovassa nosteessa olevasta avaruustoiminnasta!

ASRO kertoo tarinansa, miten Turusta pääsee vaikka kuuhun ja Turku Science Park neuvoo, mistä hankkia omat matkalippunsa avaruuteen. Lisäksi Awake.ai paljastaa, keiden kanssa se jatkaa keskusteluita #turkuawakens-asiakasprojektissa.

LUE LISÄÄ »

Seuraavalla sivulla