Juuri nyt

Jalmarin lonkeroilla nyt – eli mistä puhutaan juuri tällä hetkellä ja mitä tapahtumia on tulossa.

Turun mukulakiviä on jo käännelty tovi ja kaiveltu niiden alta kovan luokan osaajia. Huhut Qalmarin asiantuntijoiden tasosta ovat kiirineet asiakaskunnassamme kulovalkean tavoin ja projekteja riittäisi enemmän kuin tekijöitä. Siksi suuntaamme rekrytutkamme seuraavaksi myös Tampereelle.

Marketing Specialist

Hei sinä, sanoista syttyvä, kirjoitustaidolla koukuttava, itseohjautuva ideoija ja tuloksellisen markkinoinnin tekijä, tiimimme etsii sinua! Kenties sinäkin meitä, IT-ihmisiä, iloista ilmapiiriä ja aidosti arvoilla johdettua yritystä?

LUE LISÄÄ »

Lonkero-tv: Minustako Qalmari?

Olemmeko herättäneet mielenkiintosi sosiaalisessa mediassa, devaajayhteisöissä, qalmareiden puheissa tai asiakastöidemme kautta? Oletko kenties jopa salaa pohtinut qalmaroitumista? Virittäydy kanavalle to 6.10. klo 16.30, niin pääset anonyymisti kurkistamaan pinnan alle.

LUE LISÄÄ »
Qalmari avoimet työpaikat - SAP ALM -konsultti

SAP ALM Senior

Oletko kokenut SAP-osaaja ja etsit urallesi uutta suuntaa? Uusi kotisi saattaisi olla meillä. SAP ALM -tiimiimme etsii 1-2 osaajaa, koska huipputiimimme vetää enemmän projekteja puoleensa kuin ehdimme tehdä.

LUE LISÄÄ »
Qalmarin tarina - Saku Hautala & Ari Varjonen

Qalmarin tarina

Mistä ja kenen toimesta Qalmari sai alkunsa? Kuka keksi Jalmari-maskotin? Ja mitä villejä visioita Qalmarin tulevaisuudesta liikkuu?

LUE LISÄÄ »

Tuotetalon koodarista konsultiksi

Kun leipiintymisen pelko hiipi persuksiin, vaikuttavan uran tuotetalossa tehnyt Jani Mellin loikkasi Qalmarille konsultiksi. Jani kaipasi työltään enemmän vaihtelua sekä mahdollisuuksia tutkia ja kehittää.

LUE LISÄÄ »
Google Cloud -pilviasiantuntija Qalmarille

Google Cloud Senior

Tiimimme kaipaa Google Cloud -asiantuntijaa piirtämään tarvittavat suuntaviivat ja toimimaan kartturina asiakkaidemme matkalla pilveen. Täysin uudesta roolista pääset muovaamaan juuri omannäköisesi.

LUE LISÄÄ »

React & Go -kehittäjä

Nyt etsimme React & Go -kehittäjää mukaan kansainvälisen asiakkaamme tiimiin kehittämään tulevaisuuden finanssiteknologiaa. Pääset sukeltamaan blockchainien maailmaan ja ravistelemaan sijoitusmaailmasta pölyt pois.

LUE LISÄÄ »
Fullstack-kehittäjä Qalmarille

Fullstack-kehittäjä (Java / Angular)

Etsimme joukkoomme lisälonkeroa eli fullstack-qalmaria, joka viilaa koodit tip top kuntoon. Alkajaisiksi pääset mukaan asiakkaamme tiimiin kehittämään järjestelmiä, joilla on merkitystä autoilevien suomalaisten elämässä.

LUE LISÄÄ »

CYF-asiakastarina

CYF auttaa ihmisiä löytämään parhaimman paikan asua sekä kotoutumaan yhteisöön.
”Tätä tehdään Qalmarin kanssa aidosti kumppaneina! Ei ole tullut sellaista oloa, että väännetään vaan koodia, vaan siinä on ollut aito ymmärrys mukana, että miksi tätä tehdään ja kenelle. Ja se on meille todella tärkeää.”

LUE LISÄÄ »
Qalmarin bullshit-botti paljastaa työnantajabrändissä piilevät bugit

Työnantajabrändin bugimetsästys

Onko Qalmarissa bugeja? Onko yrityksen julkisuuskuva sellainen, mitä se on oikeasti, vai väritetäänkö tarinoita sosiaaliseen mediaan? Tuntuuko työntekijäkokemus siltä, miltä se ulospäin näyttää? Siitä me olemme valmiit ottamaan selvää.

LUE LISÄÄ »
Pasi Oksasta Qalmarin operatiivinen johtaja

Pasi Oksasta Qalmarin operatiivinen johtaja

Qalmarilla kaksi vuotta työskennellyt Pasi Oksa on nimitetty yrityksen operatiiviseksi johtajaksi. Oksa on aloittanut uudessa tehtävässään 2.6.2021. Qalmarin COO:n roolissa Oksa vastaa koko yrityksen operatiivisesta toiminnasta. Koodaus ei kuitenkaan kokonaan poistu uuden roolin myötä. Laiteläheisille järjestelmille löytyy yhä oma aikansa Oksan työpöydältä.

LUE LISÄÄ »
Pasi Oksan uratarina

Pasi Oksan uratarina

Pasi Oksa on työskennellyt it-alalla yli 15 vuotta sulautettujen järjestelmien, pilvipalveluiden sekä webkehityksen parissa. Parhaillaan hän turvaa scrum masterina tiimiensä työrauhan ja rakentaa omalla koodillaan teknisessä mielessä uransa haastavinta sulautettua järjestelmää.

LUE LISÄÄ »
Tekkilonkerot: Ponnahduslautani Flutter_Klaus Jokisuo_QALMARI

Ponnahduslautani, Flutter

Mikä on Flutter? Mitä etua Flutterin käyttö tuo sovelluskehittäjälle? Tällä kertaa tekkilonkerot keskittyvät kehittäjämme, Klaus Jokisuon, oppimismatkaan Flutterin parissa.

LUE LISÄÄ »
WANTED_backend developer_QALMARI

Backend developer

Etsimme sinua, backend-osaajaa, joka hallitset tietokannat ja liikut sekä legacy- että pilvipohjaisissa taustajärjestelmissä ketterästi kuin gepar.. qalmari.

LUE LISÄÄ »
Kysymyksia chatboteista kooste_Pauliina Uuttu LinkedIn_Qalmari

Chatbotkysymyksiä: kooste

LinkedInissä tehty kyselykartoitus chatbotteihin liittyen paljastaa mielenkiintoisia näkökulmia mielikuvista, joita chatbotteihin liittyy sekä siihen millä tavoin ihmiset mieluiten viestivät yrityksen kanssa.

LUE LISÄÄ »

Agile approach to your S4/HANA projects

Since SAP has a huge impact to companies and entities building, manufacturing, shipping, and serving our societies we care about the methods used when companies innovate with it. How to implement agile methods into SAP projects is covered in this post to show at least part of the variables for our customers to think before starting their endeavors with S/4HANA.

LUE LISÄÄ »

Seuraavalla sivulla