Ydinosaamisemme

Autamme sinua menestymään teknologian avulla. By the experts for the experts.

Autamme sinua menestymään teknologian avulla_sulautetut järjestelmät_fullstack_SAP_QALMARI

Ihmiseltä ihmiselle, työkaluna teknologia

Haluatko digitalisoida liiketoimintaa, kasvattaa tuotteen lisäarvoa, modernisoida palveluita tai kehittää tuotteitasi?

Emme ainoastaan toteuta teknologisesti sitä, mitä meiltä tilaat. Annamme käyttöösi koko asiantuntijuutemme ja olemme täydellä sydämellämme mukana tavoitteidesi saavuttamisessa. Saatamme välillä haastaa ajattelemaan toisin, sillä teemme työtämme intohimosta – ja niin hyvin kuin itsellemmekin tekisimme.

Me autamme sinua onnistumaan

Laadukasta devausta, sujuvaa sulautettujen järjestelmien tuntemusta, idearikasta IoT-toteusta sekä superkovaa SAP-osaamista.

Fullstack ohjelmistokehitys_Qalmari

Fullstack

Ratkaisemme kimuranteimmatkin ohjelmointiin liittyvät haasteet ja rakennamme sovellukset käyttäen moderneja teknologioita.

Frontti, bäkki - tai koko pino!

Sulautetut järjestelmät_embedded_IoT_QALMARI

Embedded / IoT

Optimoimme laitteidesi langattoman tiedonsiirron ja toteutamme vaativimmatkin sulautetut projektit ketterin menetelmin.

Anturidataa ja esineille elämä!

Projektinhallinta

Olemme paras valinta kumppaniksesi silloin, kun tarvitset vahvaa ja näkemyksellistä osaajaa, jonka katse pysyy maalissa tilanteessa kuin tilanteessa.

Vankkaa projektiosaamista!

SAP ALM consultants_Qalmari

SAP

Hyödyntämällä SAP:n parhaita menetelmiä yksinkertaistamme liiketoimintamalleja ja tehostamme toimintaa.

SAP elinkaaren optimointi!

Miksi valita meidät?

Sitä saa mitä tilaa, eli mitä odottaa yhteistyöltä meidän kanssamme?

Qalmarin QCD-malli eli miksi valita meidät?

QUALITY

Varaamme työlle sille tarvittavan ajan korkean laadun varmistamiseksi. Motivoitunut ja työssään viihtyvä asiantuntija sitoutuu projektiisi ja tekee laadukasta työtä. Asiantuntijoillamme on keskimäärin 14 vuotta kokemusta osaamisalueeltaan.

COST

Kustannuksemme perustuvat rehellisiin työmääriin ja tarkoin määriteltyihin kokonaisuuksiin. Työ hinnoitellaan käytettävän asiantuntijan arvon mukaisesti ja on siten sinulle kustannustehokasta.

DELIVERY

Toimitus vastaa kanssasi sovittua sisältöä ja aikataulua.

MORALE

Asenteemme sinua ja asiantuntijoitamme kohtaan on läpinäkyvä ja kunnioittava. No bullshit.

SECURITY

Huolehdimme riskienhallinnasta, asiakasturvallisuudesta ja tietoturvasta.

Tätä mieltä asiakkaamme meistä ovat

Meillä on ollut monia kumppaneita, mutta Qalmari on ylivoimaisesti paras siinä mielessä, että kaikki sujuu niin hienosti. Toisille voi joutua selittämään tuntikausia, eikä siltikään ymmärretä, mutta Qalmarin kanssa riittää yleensä puoli tuntia ja tulee loistava lopputulos – melkeinpä jo valmiina.

- Turku City Data

Olen toiminut projektissa yhdessä projektipäällikkö Anu Heralan kanssa, ja haluan vielä nostaa esiin hänen timanttisen työotteensa. Anulla ei mene sormi suuhun tiukan paikan tai tarvittavan vaikeankin keskustelun tullen. Hän on ystävällinen, suoraselkäinen ja sanavalmis, tekee mitä lupaa ja saa toimenpiteitä aikaiseksi – projektiryhmän asiantuntijoita myöten. Työskentelyä siivittää huumorintaju, jonka myötä tekeminen on mielekästä myös pirskahtelevan ilmapiirin puolesta.

- Asiakas

Kumppanivalinnassa vaakakupissa painoi etenkin Qalmarin näkemyksellisyys. Qalmarilla ymmärretään ja kuunnellaan asiakkaan toiveita, mutta osataan myös neuvoa mikä vaihtoehdoista on paras. Aina voi luottaa siihen, että ehdotetut vaihtoehdot ovat toteuttamiskelpoisia ja järkeviä, ja että töitä tehdään asiakkaan näkökulmasta eikä vain sitä mikä itselle on helpointa.

- Poutapilvi

Lauri is just a great collaborator. He adopted quickly to the processes of the team and the structure of organisation. When Lauri joined in January he quickly made a delivery stream his own & his productive output pushed to the product's efficacy to a higher level. His communication to & collaboration with other teams has resulted in plaudits from the wider organisation. Feedback is quickly institutionalised with a 'no sweat' attitude.

- Upvest GmbH

Toimivampaa tulevaisuutta teknologian avulla

Esimerkkejä palveluistamme, joiden avulla asiakkaamme rakentavat sujuvampaa huomista.

Qalmari teknologinen osaaminen - fullstack
Qalmari teknologinen osaaminen - SAP

Löysitkö etsimäsi? 

Chättää Jalmarin kanssa! 

Nuoli, joka osoittaa chatbottiin

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Seuraavalla sivulla