WANTED_Backend developer_QALMARI

Fullstack developer with a frontend mindset

Me autamme asiakkaitamme menestymään teknologian avulla, ihminen ihmiselle.

Suurin osa asiantuntijoistamme kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee asiakasyrityksissämme erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Nyt etsimme joukkoomme lisää taitavia fullstack-osaajia toteuttamaan kivoja ja kiiltäviä käyttöliittymiä, sekä kivenkovia ja vedenpitäviä backend-ratkaisuja.

Yleisimmin käyttämämme teknologiat backendin puolella ovat Java, Node.js, C#, .NET, Python ja Django, ja frontendin puolella Angular ja React. Jos työkalupakistasi löytyy jotain näistä, saatat hyvinkin olla kaipaamamme qalmari.

Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuret yritykset. Tarjoamme asiakkaan tarpeen mukaan joko yksittäistä resurssia, tiimiä tai strategista kumppanuutta. Yleensä yhteistyö saattaa käynnistyä yksittäisestä tarpeesta ja henkilöstä, mutta yhteistyöt laajenevat lähes poikkeuksetta, kun luottamus kasvaa ja sopiva toimintamalli kristallisoituu.

Kunpa voisimme mainita asiakkaitamme ja toteuttamiamme projekteja, mutta olemme sopineet olevamme asioista hissun kissun. Sen voimme kertoa, että asiantuntijoidemme huippuosaaminen on houkutellut puoleensa huippuprojekteja. Chatissa onkin jo mietitty, pitäisikö nykyinen sloganimme ”Huipputason digitalisaatio-osaamista matalan tason huumorilla” vaihtaa ehdotukseen ”Pieni talo, isot projektit”. 😀

Rennossa työyhteisössämme viihtyvät henkilöt, jotka nauttivat siitä mitä tekevät, ja tahtovat kehittyä alan huipuiksi. Uramahdollisuudet kasvuyrityksessä ovat monipuoliset ja tuemme uratavoitteiden saavuttamisessa.

Miksi Qalmari?

Perustaessamme Qalmarin yksi tärkeimmistä tavoitteistamme oli luoda yritys, jossa kovan luokan ammattilaiset (ja sellaiseksi aikovat) todella viihtyvät. Tarjoamme rennon ympäristön, jossa voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat perhe, persoona, ammattitaito ja asenne. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, ja toivotamme perheenjäsenet lämpimästi tervetulleiksi laajennettuun #qalmariisus-yhteisöömme. Arvostamme toistemme työtä ja tuemme osaamisen kehittymisessä, jotta pystyt aina loistamaan omalla osaamisalueellasi. Lisäksi asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. No bullshit.

Olemme sijoittuneet Turun keskustaan Yliopistonkadulle, Salon IoT Parkiin ja laajennamme juuri toimintaamme myös Helsinkiin. Olemme myös hyvin aktiivisia Turun alueen verkostoissa ja olemmekin perustaneet paljon näkyvyyttä saaneen #turkuawakens-yhteisön

Muutu qalmariksi

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

Viisivaiheisen rekrytointiprosessimme aikana pidämme sinusta huolta niin kuin omasta lonkerostamme, ja viestimme tilanteen etenemisestä.

Laita pikimiten viestiä LinkedInissä, sähköpostitse tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin