Fullstack-kehittäjiä Qalmarille

Fullstack developer with a frontend mindset

Huippuluokan teknologiaosaamista matalan tason huumorilla

Qalmari on työntekijöidensä johtama yritys, joka on rakennettu rennoksi kodiksi senior-tason osaajille. Sellaiseksi, jossa kovan luokan ammattilaiset todella viihtyvät. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Työkavereiksesi saat asiantuntijoita, joilla on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan. Jos meillä olisi käyntikortteja, niistä useimmissa lukisi Senior Software Developer. Asiantuntijamme ahertavat erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Kunpa voisimme mainita asiakkaitamme ja toteuttamiamme projekteja, mutta olemme sopineet olevamme asioista hissun kissun. Sen voimme kertoa, että asiantuntijoidemme huippuosaaminen on houkutellut puoleensa huippuprojekteja, niin pienissä startupeissa kuin monikansallisissa organisaatioissa.

Etsimme jatkuvasti (kaikkien muiden tavoin)

FULLSTACK-OSAAJIA

toteuttamaan kivoja ja kiiltäviä käyttöliittymiä, sekä kivenkovia ja vedenpitäviä backend-ratkaisuja.

Emme etsi yksisarvista tai velhoa, joten emme hämmästy, vaikka et hallitsekaan maailman jokaista teknologiaa.

Yleisimmin käyttämämme teknologiat backendin puolella ovat Java, Node.js, C#, .NET ja Python, ja fronttipuolella Angular ja React. Jos työkalupakistasi löytyy jotain näistä, saatat hyvinkin olla kaipaamamme qalmari.

Rennossa työyhteisössämme viihtyvät henkilöt, jotka nauttivat siitä mitä tekevät, ja tahtovat kehittyä alansa huipuiksi. Arvostamme toistemme työtä ja tuemme osaamisen kehittymisessä. Jokaiselle qalmarille luodaan oma koulutussuunnitelma, jotta pystyt aina loistamaan omalla osaamisalueellasi.

Miksi Qalmari?

Ihan kivassa työpaikassa vuodet vierähtävät lähes huomaamatta. Mitä jos ihan kiva voisi olla kivaa tai jopa M-A-H-T-A-V-A-A?

Tarjoamme ihan niitä samoja, itsestään selviä etuja kuin muutkin (palkka, työvälineet, toimisto). Qalmareiden työssäviihtyminen sai huikean 9,7 arvosanan aivan muista syistä. Tässä niistä muutama:

✅  Mielekkäät projektit. Panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Jatkossa pääset valitsemaan itseäsi eniten kiinnostavat teknologiat, projektit ja yritykset.

✅  Byrokratian portaamme ovat kynnysmaton korkuiset. Luotamme työntekijöihimme täydellisesti heti ensimmäisestä päivästä alkaen, joten voit järjestellä työsi ja työvälineesi parhaaksi katsomallasi tavalla.

✅  Mahtavat kollegat. Tiedämme, että kehittäjän työ on joskus pään hakkaamista seinään. Eksistentiaalisia kriisejä ei meillä tarvitse kokea yksin, vaan tarvittaessa vertaistukea ja huonoja neuvoja saa vierustoverilta tai Slackista.

Työtovereiksesi saisit esimerkiksi kolme Pasia. Lue miten Pasi Schukov päätyi Qalmarille eikä ole katunut päivääkään.

✅  Asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet. Jos huomaat, ettei todellisuus vastaa ulospäin viestimäämme, voit ilmiantaa hölynpölyt bullshit-botillemme.

Jos haluat, voit työskennellä täysin paikkariippumattomasti. Mikäli kuitenkin kaipaat kavereita, toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa, ja käyttämiämme co-working tiloja löytyy Salon Iot Campukselta sekä Helsingin Wonderlandista.

Ilmianna itsesi ja muutu qalmariksi!

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös. Emme tarvitse metrin mittaista motivaatiokirjettä emmekä kellontarkkaa selvitystä edellisistä töistäsi. Riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi – me jatkamme ilomielin siitä.

Viisivaiheisen rekrytointiprosessimme aikana pidämme sinusta huolta niin kuin omasta lonkerostamme, ja viestimme tilanteen etenemisestä. Meidät valinnut Matvei vaikuttui prosessin rentoudesta ja siitä, ettei juttutuokioihin kuulunut omituisia kompakysymyksiä:

"Vuosien varrella on kertynyt jonkin verran kokemusta IT-alan rekryprosesseista, ja juuri Qalmarin lähestymistapa on ollut itselleni se mieluisin. Prosessista jäi oikeasti no-bullshit fiilis! Asioista keskusteltiin suoraan ja rehellisesti, mutta myös asiallisesti ja huumorilla."

Ota siis ensimmäinen askel kohti iloisempaa työarkea ja laita pikimiten viestiä Sakulle, Arille tai Pasille tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Pasi Oksa
pasi.oksa@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?