Senior-tason osaamista ja omistautumista teknologiahankkeillesi

Senior-tason osaamista ja omistautumista teknologia-hankkeillesi

Qalmarin asiantuntijat Juuso Järvinen ja Sari Kiukkonen palaverissa.
Qalmarin ohjelmistokehittäjä Jani Mellin työskentelee tietokoneella.

Kun haluat tehdä asiat oikein ja hyvin alusta asti

Eestaas vekslauksessa palaa hihat ja rahat, eikä vaativissa ohjelmistokehityshankkeissa tai liiketoiminnalle kriittisissä sovelluksissa ole tilaa arvailulle. Senior-tason asiantuntijoillamme on keskimäärin 16 vuotta kokemusta, jonka tuomalla näkemyksellä vältät turhat kokeilut. 

Halutessasi olemme mukana ennen kuin yhtään koodiriviä on kirjoitettu, aina viime silaukseen asti. Saamme kiinni piilevistäkin toiveista tai vasta hahmottumassa olevista ideoista, ja toteutamme kokonaisuuden aina vaatimusmäärittelystä arkkitehtuuriin, tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen.

Näissä osaamme auttaa erityisen hyvin

Kehitys jumissa tai aikataulut myöhässä?

Senior-osaajiemme syvästä säkistä löytyy osaamista lähes mistä tahansa teknologiasta ja toimialalta. Qalmarit soluttautuvat saumattomasti osaksi olemassa olevaa projektia, ja luovimme tottuneesti monitoimittajaympäristöissä. 

Autamme viemään projektit maaliin, kasvattaen samalla muun tiimin teknologiaosaamista ja tehden lopulta itsemme tarpeettomiksi. 

Qalmarin asiantuntijat Matti Kullberg ja Jari Lehtonen.
Qalmarin asiantuntijat Pasi Mellin ja Juuso Järvinen työskentelemässä vieretysten.

Tuotekehitystä olisi tehtävä, mutta osaajat puuttuu?

Olipa tarve yhdelle tai usealle asiantuntijalle, rakennamme juuri oikeanlaisen tiimin projektisi ympärille. Kokeneet konsulttimme taitavat niin ohjelmistokehityksen kuin sulautetut järjestelmät, sekä navigoivat projektit onnistuneesti maaliin.

Otettuasi meihin yhteyttä, asiantuntijamme on mukana tarpeen kartoittamisessa ja antaa realistisen kuvan toteutuksesta. Teknisen konsultoinnin lisäksi sukellamme syvälle liiketoimintasi ytimeen, ja sovellamme tietojamme laatiaksemme tarpeiseesi sopivan ratkaisun. 

No bullshit -hengessä tarjoamme vain osuvimpia osaajia, tai emme tarjoa lainkaan.

"Ei ole tullut sellaista oloa, että väännetään vaan koodia, vaan siinä on ollut aito ymmärrys mukana, että miksi tätä tehdään ja kenelle."

Susanna Lahtinen, CYF Digital

Qalmarin asiantuntijat Petri Karvinen ja Matti Kullberg

Asiantuntija valitsee asiakkaan − ja toisin päin

Qalmarit ovat kovan luokan ammattilaisia, joiden työssä viihtyminen riippuu mielekkäistä projekteista. Kuuntelemme jatkuvasti asiantuntijoidemme toiveita uralle ja tuleville projekteille.

Esitellessämme asiakastarpeita tiimillemme, asiantuntijat valitsevat itse projektit, joihin lähtevät mukaan. Näin asiakkaamme saavat kokeneita, keskimäärin 16 vuotta alalla työskennelleitä asiantuntijoita, jotka sitoutuvat valitsemiinsa projekteihin. 

4,5/5

Asiakastyytyväisyys

9,1/10

Työntekijätyytyväisyys

Asiakastarina Evondos

Qalmareiden kokemus ei näy pelkästään myyntiesityksissä, vaan laaja-alainen osaaminen auttaa ajattelemaan asioista isommin. Kun kasassa on kaiken nähnyt tiimi, jäljelle ei jää oikeastaan yhtään ongelmaa, jota ei voitaisi yhdessä ratkaista. 

Haluatko kuulla lisää?

Petri Karvinen
Sales Lead
+358 40 355 6689
petri.karvinen@qalmari.fi

Qalmarin Sales Lead Petri Karvinen.