Google Cloud -pilviasiantuntija Qalmarille

Google Cloud Senior

Huipputason teknologia­osaamista matalan tason huumorilla.

Hei sinä,

kokenut pilviasiantuntija, joka pyörit tottuneesti pilvistrategioiden ja pilvihallintamallien kanssa. Tiimimme etsii sinua! Kenties sinäkin meitä, IT-ihmisiä, iloista ilmapiiriä ja aidosti arvoilla johdettua yritystä?

Qalmari on rakennettu unelmien työpaikaksi kovan luokan ammattilaisille. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Työkavereiksesi saat asiantuntijoita, joilla on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan. Jos meillä olisi käyntikortteja, niistä useimmissa lukisi Senior Software Developer.

Asiantuntijamme ahertavat erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Nyt etsimme

GOOGLE CLOUD SENIORIA

avittamaan asiakkaitamme pilven päälle. Työssäsi suunnittelet, toteutat ja kehität Google Cloud -pilviympäristöjä hyvin erilaisten asiakkaiden tarpeisiin.

Tartu lonkeroomme, jos seuraava kuvaa juuri sinua:

✅ Google Cloud -osaamisesi saa aikaan ihastuneita huokauksia. Emme laita pahaksemme, jos tiedät miten muitakin julkipilviympäristöjä (Azure, AWS) pyöritellään.

✅  Parhaat käytännöt huomioiden loihdit pumpulinpehmeästi toimivia pilviympäristöjä, joilla asiakas saa teknologiasta kaiken hyödyn irti.

✅  Takanasi on useita onnistuneita pilvimigraatioita. Valintojen viidakossa osaat kokemuksesi turvin piirtää tarvittavat suuntaviivat ja toimia kartturina asiakkaidemme matkalla pilveen.

✅  Toisinaan hyppäät mukaan, kun lasi on jo kaatunut ja toimintaan pitäisi saada tolkkua. Valmentavasta otteesta on apua huolehtiessasi siitä, että asiakkaan puolelta löytyy osaava vastuuhenkilö, joka pitää pakan kasassa.  

✅  Ymmärrät, että pilvi ei ole Muumien vaaleanpunaista hattaraa, jolla kaikki huono muuttuu hyväksi. Arvostamme näkemystä ja harkintaa enemmän kuin suin päin töihin ryntäämistä.

✅  Työpisteeltäsi saattaa löytyä printattuna useampi sertifikaatti, joita esittelet ylpeästi.

Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät

Rooli on meille qalmareille aivan uusi, joten pääset muovaamaan työnkuvasi itse. Meillä on kyllä jo oma pilvilinnoja rakentava Laurimme, jolla on kateutta herättävä Google Cloud Sertified -tarra. GCP:n hiekkalaatikkoleikkeihin lähtee mielellään moni muukin mukaan, mutta tähän asti intohimomme on ollut Azure ja AWS-toteutuksissa.

Tulevat projektisi voivat olla varsin kirjavia, täysin oman kiinnostuksesi mukaan. Istutko nenä kiinni ruudussa, kun pääset toteuttamaan infraa IaC -menetelmin, rakentamaan CI/CD-putkia tai orkestroimaan kontteja? Halutessasi voit tehdä kaikkea tätä tai ihan jotain muuta.

Tulevaisuudelle olemme punoneet jännittäviä juonia, joihin liittyy Google Cloud. Jos et pelkää haukata isoa kakkua, pääset vetämään meille kokonaan uutta liiketoiminta-aluetta. Työntekijöidemme johtamassa yrityksessä saat vastuun ja vapauden heti ensimmäisestä päivästä alkaen.

Miksi Qalmari?

Työskentelet asiakasprojekteissa itsenäisesti, mutta tukenasi on yli 20 qalmarin tiivis joukko, joka ei ota itseään liian vakavasti.

Qalmareiden työssäviihtyminen sai huikean 9,5 arvosanan muuan muassa siksi, että meillä pääset sekä kehittymään että kukoistamaan omalla osaamisalueellasi:

Saat valita itseäsi eniten kiinnostavat projektit ja yritykset.

✅ Jokaiselle qalmarille luodaan oma koulutussuunnitelma. Roolisi muokkautuu juuri siihen suuntaan, mistä tykkäät ja mihin haluat kasvaa.

✅ Arvostamme toistemme työtä, emmekä puutu siihen miten työsi tai työvälineesi järjestelet.

✅ Kaikilla qalmareilla on halutessaan mahdollisuus päästä osakkaaksi. Meistä on vain reilua, että menestyksestä pääsee osalliseksi kaikki ne, jotka ovat olleet sitä rakentamassa.

📍 Toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa (Yliopistonkatu 31), mutta voit tehdä työsi täysin paikkariippumattomasti. Jos kaipaat vierellesi kavereita, käyttämiämme co-working tiloja löytyy Salon Iot Campukselta sekä Helsingin Wonderlandista.

Jutellaanko?

Toiveenamme on löytää molemminpuolinen match, joten rekryputkemme ei ole mikään mekaaninen liukuhihna.

Ilmaistuaksesi kiinnostuksesi, kutsumme sinut rentoon juttuhetkeen, jossa pääset kurkistamaan qalmareiden huppareiden taakse ja selvittämään, viihtyisitkö töissä kanssamme.

Kerro meille miten sinä pukisit haettavan roolin hatun päähäsi ja lähetä hakemuksesi  rekry@qalmari.fi.

Sopivan henkilön löydettyämme emme jää aikailemaan, vaan täytämme paikan heti.

JAA KIRJOITUS

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?