MARKETING SPECIALIST

(vanhempainvapaan sijaisuus)

Hei sinä,

sanoista syttyvä, kirjoitustaidolla koukuttava, itseohjautuva ideoija ja tuloksellisen markkinoinnin tekijä, tiimimme etsii sinua! Kenties sinäkin meitä, IT-ihmisiä, iloista ilmapiiriä ja aidosti arvoilla johdettua yritystä?

Marketing Specialistimme jäädessä hoitamaan tärkeintä ja kaiken huomion ansaitsevaa tehtävää, etsimme vanhempainvapaan sijaista joulukuusta 2022 syksyyn 2023.

Mikä Qalmari?

Qalmari on työntekijöidensä johtama IT-yritys, joka auttaa asiakkaita menestymään tarjoamalla ohjelmistokehityksen, sulautettujen järjestelmien sekä SAP:n konsultointia. Asiantuntijoillamme on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan, ja tavoitteenamme on olla Suomen arvostetuin senior-tason IT-asiantuntijayritys.

Arvostamme asiantuntijoidemme osaamista, ja meille markkinointikaan ei ole puuhastelua ja pöhinöintiä.

Markkinointimme tavoitteena on kehittää yritys- ja työnantajabrändiämme, sekä toimia myynnin tukena. Markkinointia johdetaan dataohjatusti siten, että se näkyy positiivisena tuloksena myynnissä ja rekrytoinnissa – sekä meinä onnellisina qalmareina. 🐙❤️

Itseohjautuva sisällöntuottaja

Markkinoija, jonka ei tarvitse säntäillä muiden toiveiden perässä? Utopialta kuulostava juttu, mutta Qalmarilla täysin totta. Marketing Specialistina tehtäviisi kuuluvat erilaiset tavoitteitamme tukevat sisällöntuotannon tehtävät ideoinnista toteutukseen ja seurantaan.

Saat vastuun ja vapauden tehdä työtäsi ilman, että kukaan takertuu hengentuotoksesi yksittäisiin sanoihin, väreihin tai kuvavalintoihin. Koska päiväsi eivät täyty palaveriputkista tai eteesi heitetyistä kierrepalloista, voit keskittyä siihen minkä osaat parhaiten.

Yksi tärkeimmistä tavoitteistasi on houkutella uusia samanhenkisiä osaajia Qalmarille. Työnantajakuvan kehittämiseen tai rekrymarkkinointiin et kuitenkaan tarvitse värikyniä. Meillä markkinointi ei ole pintakiiltoa ja silmänlumetta, vaan tehtävänäsi on viestiä meiningistä sellaisena kuin se on. Samalla pääset sukeltamaan myös People happiness -asioiden pariin.

Sisällöntuotannon lisäksi järjestät ja koordinoit live- sekä etätapahtumia ja tempauksia.

Työn tekemisen kannalta tärkeitä taitoja ovat itseohjautuvuus sekä oman työn organisointikyky. Ehkä hallitset töitäsi sulavasti kanbanin avulla, tai sitten pidät naruista kiinni jollain muulla tapaa. Joka tapauksessa odotamme sinulta näkemystä b2b-brändin kehittämisestä sekä taitoa erottaa merkitykselliset asiat kohinasta.

IT-alan tuntemus on roolissa eduksi, mutta myös uteliaalla ja kehittymishaluisella asenteella pärjää pitkälle!

Työtehtäviä

brändin mukaisen sisällön ideointi & tuottaminen eri kanaviin

blogikirjoitukset (esim. uratarinat, rekrytointi-ilmoitukset, asiakastarinat)

nettisivujen ylläpito (WordPress, Elementor Pro)

sosiaalinen media (LinkedIn, Instagram & Facebook)

maksettu mainonta (LinkedIn, Instagram, Facebook & Google)

chatbottien ylläpito & kehittäminen (esim. rekrybotti)

lonkeroklubi-asiakaskirjeen tuottaminen

asiakas- ja rekrymateriaalit (Powerpoint, Canva)

tapahtumien järjestäminen

Emme etsi yksisarvista tai velhoa, joten emme hämmästy, vaikka et olisi kokenut kaikilla mainituilla osa-alueilla. Odotamme kuitenkin kyvykkyyttä suoriutua kokemuksen tuomalla varmuudella mallikkaasti sisällöntuottamiseen liittyvistä tehtävistä.

Marketing Specialistimme, Annika, perehdyttää sinut tehtävääsi, jota hoidat hänen vanhempainvapaansa aikana itsenäisesti Sakun, Pasin ja Arin toimiessa taustatukena.

Miksi Qalmari?

Perustaessamme Qalmarin yksi tärkeimmistä tavoitteista oli luoda yritys, jossa kovan luokan ammattilaiset (ja sellaiseksi aikovat) todella viihtyvät, ja jonka kulttuuri kantautuu hyvien juhlien tavoin kortteleiden päähän. Qalmari on juuri sellainen yritys, jossa itsekin haluamme olla töissä.

Kun qalmareilta kysyy työpaikan parhaista puolista, vastauksissa toistuu tiivis yhteisö ja kaveriporukka. Meitä yhdistää huono huumori, jolta suojautumiseen saatat toisinaan tarvita vastamelukuulokkeita.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat perhe, persoona, ammattitaito ja asenne. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, ja asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. No bullshit.

Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta voit tehdä työsi paikkariippumattomasti. Perjantait ovat kuitenkin päiviä, jolloin lähempänä asuvat ihmiset käyvät nauttimassa Turun toimiston antimista sekä erityisesti seurasta. Toivomme sinunkin pistäytyvän ainakin välillä perjantaisin toimistollamme.

Toivomme myös, että sinulla olisi alussa mahdollisuus kulkea Turkuun yhdessä sovittuina päivinä, jotta saat perehdytyksestä kaiken irti.

Muutu qalmariksi

Kerro meille osaamisestasi! Miten sinä pukisit haettavan roolin hatun päähäsi?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv palkkatoiveen kera rekry@qalmari.fi. Hakemuksesi voi olla qalmarimainen esittely itsestäsi, perinteinen kirje, video taikka muu esitysmateriaali. Kurkistamme myös mieluusti aiempia töitäsi, joten linkkaa mukaan mahdollinen portfolio tai linkkejä tuottamiisi sisältöihin.

Ilmaistuaksesi kiinnostuksesi, kutsumme sinut rentoon juttuhetkeen, jossa pääset kurkistamaan qalmareiden huppareiden taakse ja selvittämään, viihtyisitkö töissä kanssamme.

Haku päättyy sunnuntaina 16.10.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme. Tartu siis aikailematta lonkeroon ja muutu qalmariksi!

Lisätiedot:

Annika Kaukoranta, Marketing Specialist, annika.kaukoranta@qalmari.fi, 040 1204 263, puhelimitse tiistaisin klo 9–10 ja keskiviikkoisin 13–14.

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Työnantajabrändin bugimetsästys – anonyymi bullshit-botti paljastaa työntekijöiden mahdolliset moitteet

Onko Qalmarissa bugeja? Onko yrityksen julkisuuskuva sellainen, mitä se on oikeasti, vai väritetäänkö tarinoita sosiaaliseen mediaan? Tuntuuko työntekijäkokemus siltä, miltä se ulospäin näyttää? Siitä me olemme valmiit ottamaan selvää.

Lonkero-tv esittää:
Minustako Qalmari?

Olemmeko herättäneet mielenkiintosi sosiaalisessa mediassa, devaajayhteisöissä, qalmareiden puheissa tai asiakastöidemme kautta? Oletko kenties jopa salaa pohtinut qalmaroitumista?

Virittäydy kanavalle to 6.10. klo 16.30, niin pääset anonyymisti kurkistamaan pinnan alle.

Seuraavalla sivulla