Modem SW Engineer_QALMARI

MODEM SOFTWARE ENGINEER

Me autamme asiakkaitamme menestymään teknologian avulla, ihminen ihmiselle.

Suurin osa asiantuntijoistamme kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee asiakasyrityksissämme erilaisten ohjelmistokehitysprojektien, web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Asiakaskenttämme on monipuolinen. Työskentelemme kaiken kokoisten yritysten kanssa startupeista suuriin organisaatioihin, sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Olemme asiakkaan tarpeen mukaan projektissa mukana vastaamassa kokonaistoteutuksesta tai osana tiimiä tukemassa ja toteuttamassa ratkaisua. Panostamme siihen, että jokainen saa tehdä sellaisia projekteja, joissa oma osaaminen ja intohimo yhdistyvät. Autamme osaajiamme kehittymään ja tuemme kouluttautumisessa monin tavoin. 

Keitä me etsimme?

Tällä hetkellä etsimme tiimimme vahvistuksesi sinua, moderni medior-devaaja, kokenut senior-kehittäjä tai lead-tason pioneeri, joka ampaiset qalmarin vauhdilla käsiksi nykyteknologialla toteutettaviin järjestelmäratkaisuihin. Ensimmäisessä projektissasi pääset työskentelemään kumppanimme kanssa, joka toimittaa 4G- ja 5G-siruja sekä -moduuliratkaisuja IoT, M2M- ja LPWA-verkoille maailmanlaajuisesti. Kehitysprojekteja voivat olla esimerkiksi älykkäät mittarit, seurantalaitteet, puettava teknologia sekä erilaiset älykodin ratkaisut.

Työnkuvaasi kuuluvat järjestelmäarkkitehtuurin määrittely, ohjelmistokehitys sekä validoinnit. Omaat vahvan tuntemuksen kommunikaatiokerroksien alimmista kerroksista, ja rautaläheinen aikakriittinen ohjelmointi on sinulle tuttua. Pääteknologiana projekteissa on C/C++ sekä LTE- ja 5G (PDCP, RLC, MAC, L1, RRC, NAS, SDAP).

Useimmiten työmme on täysin paikkariippumatonta, mutta tässä kyseisessä projektissa sijaintina on Salo.

Miksi Qalmari?

Perustaessamme Qalmarin yksi tärkeimmistä tavoitteistamme oli luoda yritys, jossa kovan luokan ammattilaiset (ja sellaiseksi aikovat) todella viihtyvät. Tiedämme mitä odotat meiltä ja pystymme täyttämään odotuksesi. Tarjoamme rennon ympäristön, jossa voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat perhe, persoona, ammattitaito ja asenne. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet, ja toivotamme perheenjäsenet lämpimästi tervetulleiksi laajennettuun #qalmariisus-yhteisöömme. Arvostamme toistemme työtä ja tuemme osaamisen kehittymisessä, jotta pystyt aina loistamaan omalla osaamisalueellasi. Lisäksi asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. No bullshit.

Olemme sijoittuneet Turun keskustaan Yliopistonkadulle, Salon IoT Parkiin ja laajennamme juuri toimintaamme myös Helsinkiin. Olemme myös hyvin aktiivisia Turun alueen verkostoissa, ja olemmekin perustaneet paljon näkyvyyttä saaneen #turkuawakens-yhteisön.

Muutu qalmariksi

Kiinnostuitko? Jutellaan lisää!

Viisivaiheisen rekrytointiprosessimme aikana pidämme sinusta huolta niin kuin omasta lonkerostamme, ja viestimme tilanteen etenemisestä.

Laita pikimiten viestiä LinkedInissä, sähköpostitse tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin