React ja Node -kehittäjä

Senior Fullstack-kehittäjä
(React & Node.js)

Haluatko osaksi porukkaa, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti?

Qalmari on työntekijöidensä johtama IT-konsultointiyritys, joka perustettiin unelmien työpaikaksi kovan luokan osaajille ja sellaisiksi aikoville. Tarjoamme rennon ympäristön, jossa voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa. Tavoitteenamme on kasvaa niin asiakkaidemme kuin asiantuntijoidemme silmissä Suomen arvostetuimmaksi senior-tason IT-asiantuntijayritykseksi.

Työkavereiksesi saat asiantuntijoita, joilla on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan. Jos meillä olisi käyntikortteja, niistä useimmissa lukisi Senior Software Developer.

Asiantuntijamme ahertavat erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden, IoT:n, sulautettujen järjestelmien sekä SAP-konsultoinnin parissa.

Nyt etsimme

Reactia ja Nodea hallitsevaa senior-tason osaajaa, jolla on verkkokauppatuntemusta taustalla. Työssäsi pääset kehittämään asiakkaamme tunnettua palvelua, jonka kautta ostoksia tekevät miljoonat suomalaiset.

Senior-kehittäjänä tarvitset erityisesti vahvaa React.js ja Node.js osaamista sekä ymmärrystä arkkitehtuurista. Sen lisäksi käytännön kokemus asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmistä on eduksi.

Emme etsi yksisarvista tai velhoa, joten emme hämmästy, vaikka et hallitsekaan maailman jokaista teknologiaa. Matkassamme viihtyvät kuitenkin parhaiten henkilöt, jotka nauttivat siitä mitä tekevät, ja tahtovat kehittyä alansa huipuiksi.

Tulevassa qalmarissa arvostamme toimivia hoksottomia, suoraa puhetta sekä taitoa hahmottaa kokonaisuuksia. Qalmarina et pelkästään teknisesti toteuta asiakkaidemme toiveita, vaan tehtävänäsi on ohjata tekemistä oikeaan suuntaan ja varmistaa, että lopputulos vastaa tarpeita.

Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa (Yliopistonkatu 31), mutta voit tehdä työsi myös täysin etänä. Jos kaipaat vierellesi kavereita, käyttämiämme co-working tiloja löytyy Tampereelta, Helsingistä ja Salosta.  

Miksi Qalmari?

Ihan kivassa työpaikassa vuodet vierähtävät lähes huomaamatta. Mitä jos ihan kiva voisi olla kivaa tai jopa M-A-H-T-A-V-A-A?

Tarjoamme ihan niitä samoja, itsestään selviä etuja kuin muutkin. Qalmarien työssäviihtyminen sai huikean 9,5 arvosanan aivan muista syistä. Tässä niistä muutama:

✅ Qalmarilla konsultti ei ole mikään heittopussi, jota viskellään asiakkaalta toiselle. Saat valita itseäsi eniten kiinnostavat projektit ja yritykset.

✅ Jokaiselle qalmarille luodaan oma koulutussuunnitelma, jotta pystyt aina loistamaan omalla osaamisalueellasi. Roolisi muokkautuu juuri siihen suuntaan, mistä tykkäät ja mihin haluat kasvaa.

✅ Palkkaamme joukkoomme kovan luokan ammattilaisia, joihin luotamme heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Arvostamme toistemme työtä, emmekä puutu siihen, miten työsi tai työvälineesi järjestelet. No bullshit.

✅ Kaikilla qalmareilla on halutessaan mahdollisuus päästä osakkaaksi.

Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös.

Emme tarvitse metrin mittaista motivaatiokirjettä emmekä kellontarkkaa selvitystä edellisistä töistäsi. Riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi – me jatkamme ilomielin siitä.

Jalmarille juttelun sijasta voit laittaa meille myös viestiä rekry@qalmari.fi. 

Ilmaistuaksesi kiinnostuksesi, kutsumme sinut rentoon juttuhetkeen, jossa pääset kurkistamaan qalmareiden huppareiden taakse ja selvittämään, viihtyisitkö töissä kanssamme.

Haku päättyy 28.2.2023, mutta sopivan henkilön löydyttyä nappaamme lonkerosta kiinni heti.

JAA KIRJOITUS

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?