Qalmari_Sulautetut järjestelmät 4

SULAUTETTUJEN JÄRJESTELMIEN TIIMI ETSII MATCHIA TODEN TEOLLA

Haluatko osaksi porukkaa, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei vakavasti?

Qalmari on työntekijöidensä johtama yritys, joka on rakennettu rennoksi kodiksi senior-tason osaajille. Sellaiseksi, jossa kovan luokan ammattilaiset todella viihtyvät. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Työkavereiksesi saat asiantuntijoita, joilla on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan. Jos meillä olisi käyntikortteja, niistä useimmissa lukisi Senior Software Developer. Asiantuntijamme ahertavat erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Kunpa voisimme mainita asiakkaitamme ja toteuttamiamme projekteja, mutta olemme sopineet olevamme asioista hissun kissun. Sen voimme kertoa, että asiantuntijoidemme huippuosaaminen on houkutellut puoleensa huippuprojekteja, niin pienissä startupeissa kuin monikansallisissa organisaatioissa.

Nyt etsimme

Sulautettujen järjestelmien maailmaan hurahtanutta medior tai senior-tason taituria, jolta löytyy kiinnostusta työskentelyyn Health care ympäristössä. Työssäsi pääset kehittämään asiakkaamme innovatiivista medical device-laitetta. Sinua vastaanottamassa ja perehdyttämässä tehtävään on Qalmarin ikioma tiimi, joilta saat vastaukset ja avun kinkkisessäkin tilanteessa.

Kehittäjänä taitopakistasi löytyy jo vahvaa osaamista Embedded systems, C (Baremetal) ja MCU (ARM Cortex-M) teknologioista. Sen lisäksi vaikutuksen meihin tekee, mikäli lonkeroistasi löytyy osaamista Embedded Linux, FreeRTOS, C++, Python, Yocto ja Shell scripting maailmoista.

Sulautettujen järjestelmien tiimissä on loistava yhteishenki ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Työtovereiksesi saisit esimerkiksi kolme Pasia. Heistä kaksi, yli 15-vuotta alalla työskennellyttä konkaria kertoo millaista työ laiteläheisenä kehittäjänä Qalmarilla oikein on.

Emme etsi yksisarvista tai velhoa, joten emme hämmästy, vaikka et hallitsekaan maailman jokaista teknologiaa. Arvostamme toistemme työtä ja tuemme osaamisen kehittymisessä. Matkassamme viihtyvätkin parhaiten henkilöt, jotka nauttivat siitä mitä tekevät, ja tahtovat kehittyä alansa huipuiksi.

Tulevan qalmarin hienoja piirteitä ovat toimivat hoksottimet, suora puhe sekä taito hahmottaa kokonaisuuksia. Qalmarina et pelkästään teknisesti toteuta asiakkaidemme toiveita, vaan tehtävänäsi on ohjata tekemistä oikeaan suuntaan ja varmistaa, että lopputulos vastaa tarpeita.

Miksi Qalmari?

Ihan kivassa työpaikassa vuodet vierähtävät lähes huomaamatta. Mitä jos ihan kiva voisi olla kivaa tai jopa M-A-H-T-A-V-A-A?

Tarjoamme ihan niitä samoja, itsestään selviä etuja kuin muutkin (palkka, lounas- ja virike-etu, työvälineet, toimisto). Qalmareiden työssä viihtyminen sai kuitenkin huikean 9,5 arvosanan aivan muista syistä. Tässä niistä muutama:

✅  Mielekkäät projektit. Panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Jatkossa pääset valitsemaan itseäsi eniten kiinnostavat teknologiat, projektit ja yritykset.

✅  Byrokratian portaamme ovat kynnysmaton korkuiset. Luotamme työntekijöihimme täydellisesti heti ensimmäisestä päivästä alkaen, joten voit järjestellä työsi ja työvälineesi parhaaksi katsomallasi tavalla. No bullshit.

✅  Mahtavat kollegat. Tiedämme, että kehittäjän työ on joskus pään hakkaamista seinään. Eksistentiaalisia kriisejä ei meillä tarvitse kokea yksin, vaan tarvittaessa vertaistukea ja huonoja neuvoja saa vierustoverilta tai Slackista.

✅ Kaikilla qalmareilla on halutessaan mahdollisuus päästä osakkaaksi.

Pääkallonpaikkamme sijaitsee Turun keskustassa (Yliopistonkatu 31), mutta voit tehdä työsi myös täysin etänä. Jos kaipaat vierellesi kavereita, Turun toimiston lisäksi toimistot löytyvät Salosta IoT-Campukselta ja Tampereelta Crazy Townista. Co-working tilaa tarjolla on Helsingissä.

Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös.

Emme tarvitse metrin mittaista motivaatiokirjettä emmekä kellontarkkaa selvitystä edellisistä töistäsi. Riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi – me jatkamme ilomielin siitä.

Laita viestiä vaikka LinkedInissäsähköpostitse tai chattaa rekrybottimme kanssa!

Yhteyttä voit ottaa myös ihan perinteisesti meilillä rekry@qalmari.fi. 

Ilmaistuasi kiinnostuksesi, kutsumme sinut rentoon juttuhetkeen, jossa pääset kurkistamaan qalmareiden huppareiden taakse ja selvittämään, viihtyisitkö töissä kanssamme.

Haku päättyy sopivan henkilön löydyttyä, joten nappaa meitä lonkerosta kiinni heti!

JAA KIRJOITUS

Sulautettujen järjestelmien tiimii etsii osaajia - qalmarit kertovat millaista työ laiteläheisenä kehittäjänä on

Millaisen työympäristön Qalmari tarjoaa sulautettujen järjestelmien asiantuntijalle? Minkälaisia kehittymismahdollisuuksia työssä on? Ja miksi juuri meidän sulatiimiimme kannattaa liittyä?

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?