Qalmareiden fyysinen toimisto löytyy nyt myös Salosta!

 Salo on Qalmarille tärkeä paikkakunta jo pelkästään siksi, että perustajat Ari ja Saku ovat sieltä kotoisin, mutta myös sen takia, että iso osa Qalmarin lonkeroista on salolaisia. Salo on myös strategisen sijaintinsa ja liiketoiminnallisen monipuolisuutensa ansiosta hyvä kohtaamispaikka IT-alan ammattilaisille ja asiakkaille.

Fyysinen toimisto, siihen me lähdettiin jälleen. Yritystoiminnan ja qalmariparven laajentaminen kuuluu keskeisesti Qalmarin liiketoimintasuunnitelmiin tulevaisuudessa. Samaan aikaan Salossa asuvien qalmareiden määrä on jatkanut kasvuaan tasaiseen tahtiin ja tarve työ- sekä kohtaamispaikalle on kasvanut ylittäen entisten co-working tilojen tarjoamat rajat.  

IoT Campus Salon Meriniityssä tarjoaa qalmareille ympäristön, jossa uiskennella kuin kala vedessä

Idea toimiston avaamisesta Saloon on ollut jo pitkään ajatuksissa, mutta oikeat tilat ovat aiheuttaneet harmaita lonkeroita, sillä ihanien työkavereiden lisäksi viihtyvyys työpaikalla on ehdottoman tärkeä kriteeri, miksi sitä muuten omasta kotitoimistostaan poistuisi? Tavoitteemme oli tehdä uusista tiloistamme mahdollisimman kodinomaiset, jotta aamulla tuntuisi siltä, kuin siirtyisi vain kodista toiseen. 

Kodinomaisten tilojen lisäksi oli ensiarvoisen tärkeää, että toimistomme sijaitsee keskeisellä sijainnilla ja työpaikan välittömässä läheisyydessä on mahdollisuus tavata muitakin ihmisiä, lounastaa, harrastaa ja jopa rentoutua. 

Co-working tilojen ansiosta tiedettiin mitä kaikkea Salon IoT Campuksella onkaan tarjota, joten kun etsimämme kokoisia tiloja vapautui, suuntasimme saman tien katsomaan, että olisiko täällä qalmareille uusi koti. Kolmesta katselmoidusta tilasta viimeinen tarjosi qalmareiden lonkeroille sopivan virtauksen ja surffasimme allekirjoittamaan vuokrasopimuksen. 

Kodinomaiset toimistotilat Salo IoT Campus:lla toimivat tärkeänä osana qalmareiden onnellisuutta ja yhteisöllisyyden kasvattamista.

Remontilla rahoiksi eiku..?

Uudet tilat olivat hienot, mutta eivät vielä ihan qalmareiden näköiset. Tilanne vaati siis remonttia ja kalustehankintoja. Qalmarin väripatteristosta löytyy jo kaikille tutuiksi tulleet värit; sininen, minttu ja oranssi. Nämä sisällytettiin vahvasti suunnitelmaan, kun toimiston kokonaisilmettä pohdittiin. 

Sävyjen lisäksi m-u-k-a-v-u-u-s oli merkittävässä roolissa uuden toimiston toteutuksessa. Valitsimmekin tiloihin juuri niitä juttuja, jotka houkuttelevat qalmareita myös rentoutumaan ja tuntemaan olonsa kotoisaksi.  Sohvalle on kiva istahtaa rennon suunnittelupäivän tai tiimimöötten yhteydessä ja upeat maisemat taustalla tuovat oman silauksensa fiilikseen. 

Lounge -tilassamme oleva screen mahdollistaa myös leffailtojen pitämisen. Tänne on qalmareiden kiva suunnata kavereiden tai perheen kanssa  nauttimaan yhteisestä ajasta!  

Psst. Jääkaapista löytyy aina virvokkeita, hyllyltä suklaata ja salmiakkia sekä kesäisin pakkanen pursuaa sesongin herkkujäätelöitä, nams. 🍧🍭

Sanoiko joku työpaikka? Meillä on aina haku päällä..

Työkavereiksesi saisit maailman parhaat tyypit, juuri sellaiset, joiden kanssa haluat työskennellä joka päivä. Qalmarilla henkilöstöluku ei ole tavoite, joka määrää rekryjämme, vaan tärkeintä on löytää juuri meille oikeat ihmiset. Meidän yhteishenki on asia, joka näkyy ja kuuluu, ja sitä kaikki qalmarit vaalivat ja ylläpitävät tasapuolisesti. Täällä saat varmasti vuosisadan naurut, kun toistensa ammattitaitoa arvostavat asiantuntijat tapaavat toimistoilla sekä etänä ja laittavat parastaan. 

Yrityksen perustajien Arin ja Sakun mukaan Qalmarilla korostetaan aina, että  vaikka Qalmarilla tehdään töitä tosissaan, mutta ei kuitenkaan vakavasti, on meille sydämen asia, että jokainen tuntee olonsa yhdenvertaiseksi työkaverin kanssa, tietää mitä yrityksessämme tapahtuu ja seisoo strategiamme takana muistaen samalla arvostaa omaa hyvinvointiaan ja jaksamistaan. 

Arvomme asenne, ammattitaito, perhe ja persoona näkyvät arjessamme niin pienissä kuin suurissakin teoissa. No Bullshit – Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja järjestellä työsi sekä työvälineesi juuri niin kuin haluat.  Myös kynnysmaton korkuinen byrokratiamme kannustaa rohkeasti nostamaan ideoita ja ajatuksia esiin!

Miltä siis kuulostaisi uramahdollisuus qalmarilla, vaikka täällä Salossa? 🐙 

Onko sinulla nyt pieni hetki aikaa
Jalmari-botin pikahaastattelulle?

Nuoli, joka osoittaa chatbottiin

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

JAA KIRJOITUS

Ehkäpä haluat tutustua myös näihin:

Qalmarin työtyytyväisyyskyselyn tuloksia jännitettiin tänäkin vuonna ja ne melkein tiputtivat meidät penkiltä.. jälleen!

Vahvaa kasvua niin myynnillisesti kuin henkilökunnan määrässäkin. Suuria ja pienempiä projekteja ja hankkeita. Qalmarin Tampereen valloituksen aloitus ja halu kasvaa sekä kehittyä yrityksenä. Vuosi 2022 oli vauhdikas ja samalla tarjosi myös positiivisia haasteita. Tärkeimmässä olemme kuitenkin onnistuneet yli odotuksien, eli siis missä? Onnellisissa qalmareissa tietenkin!

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?