#TURKUAWAKENS

Me ratkaisemme yhdessä Turun IT-alaa vaivaavat haasteet ja nostamme kaupungista löytyvän osaamisen IT-maailman kartalle.

Qalmari perusti #turkuawakens-yhteisön lokakuussa 2019

Täältä #turkuawakens-tarina alkoi

Idea #turkuawakens-yhteisöstä lähti liikkeelle Qalmarin halusta nostaa Turku merkittävästi nykyistä suuremmaksi IT-toimijaksi Suomessa. Turussa on hyvää nostetta ja alue kiinnostaa isojakin toimijoita. Tavoitteellisella yritysten välisellä yhteistyöllä voimme lisätä liiketoimintaa alueella merkittävästi.

Yksin meistä ei kukaan saa sen kokoluokan hankkeita, joita olemme hakemassa, mutta yhdessä siihen on mahdollisuus. Yhteisönä voimme myös palvella asiakasta paremmin siihen verrattuna, että asiakkaan pitäisi etsiä jokainen toimija erikseen. 

Tavoitteenamme on luoda niin vahva yhdessä tekemisen kulttuuri, että pystymme jatkossa pitämään osaajat alueella, kanavoimaan kaupunkiin yhä isompia hankkeita sekä vähitellen parantamaan koko Turun kilpailukykyä. Kun alue kasvaa, siitä hyötyvät kaikki.

#turkuawakens-yhteisön nettisivut ovat muuttaneet

Nettisivuja ylläpitää Turku Business Region.

#turkuawakens-tapahtumat

22.10.2020 Turusta avaruuteen -TEAMS

Ilmoittaudu 22.10. klo 14-14:45 TEAMS-sessioon kuulemaan globaalisti kovassa nosteessa olevasta avaruustoiminnasta!

10.6.2020 #turkuawakens-webinaari

Täältä tullaan taas! Webinaarin aiheina mm. yhteisön osaamisprofiili, asiakasprojektit (nykyiset & tulevat), SHIFT-yhteistyö & syksyn stepit.

12.3.2020 #turkuawakens
nro 2

Suuren suosion saavuttaneen yhteisön toisessa tapahtumassa julkaistaan merkittäviä bisnesmahdollisuuksia!

4.11.2019
#turkuawakens
nro 1

Herätys Turku! Haluatko olla aktiivisesti mukana viitoittamassa Turun IT-sektorin tulevaisuutta?