Projektinhallinta​

Qalmarin asiantuntijoita mustekala-pehmolelut käsissään.
Qalmarin IT-projektipäällikkö Jari Lehtonen.

Hallintaa, johtamista, ennakointia, valmennusta vai jotain ihan muuta?

Projektin aikataulu, budjetti ja resurssointi hallussa, sehän on projektin perusta, mutta mitä muuta yrityksesi tarvitsee kuin edellä mainitut asiat? 

Mausteeksi muutoksen läpivienti yrityksessä? Eri vaihtoehtojen vertailu, ennen kuin päästään itse projektiin? Menetelmien kehitys, koskee se sitten hankintaa, koulutusta tai johtamista on meille tuttua huttua.

Ketterää ja sertifioitua senior-tason projektijohtamista

Qalmarin projarit ovat kuin kotonaan infran, softan, iotin, sapin ja nipin napin kaiken IT:tä liippaavan projektitoiminnan kanssa.

Ketterä kehitys ja Agile-projektit ovat osa perusosaamistamme. Työkalupakistamme löytyvät Scrum, Kanban, Lean ja Scaled Scrum ja takataskustamme Scrum Masterin sertifikaatit. 

Olemme paras valinta projektiisi kumppaniksesi silloin, kun tarvitset vahvaa ja näkemyksellistä osaajaa, jonka ohjauksessa projektisi purjehtii turvallisesti määränpäähänsä. 

Qalmarin projektipäällikkö Laura Eerikäinen keskustelemassa toisen qalmarin kanssa.

Projektinhallinta ja kehittäminen

Toiminnan ja prosessien kehittäminen​

Joskus on hyvä ottaa käytössä olevat prosessit tarkasteluun. Meiltä löytyy näkemystä ja kokemusta prosessien ja tehokkuuden parantamiseen.

Strateginen muutosjohtaminen

Puhaltaako uudet tuulet? Osaamisemme kattaa myös isojen muutosten suunnittelun ja tulevaisuuden turvaamisen oikeilla teknologia- ja menetelmäratkaisuilla.

Hankejohtaminen

Langat eivät mene solmuun, sillä projektipäällikkömme ovat johtaneet useampia isoja hankkeita monitoimittajaympäristöissä​. 

Tiimien kehittäminen​

Me emme saarnaa, vaan valmennamme sydämellä ja otamme aina huomioon yrityksen toimintaympäristön.

Projektitoiminnan kehittäminen​

Me voimme pystyttää koko PMO toiminnan tai auttaa tehostamaan nykyisiä työtapoja.​

Tietohallinnon kehittäminen

Liiketoimintaa palveleva tietohallinto, joka täyttää sekä nykyiset että tulevat vaatimukset? Kirkastettuamme yhteiset tavoitteet, autamme ottamaan tarvittavat kehitysaskeleet.

Asiakastarina

Mitä tehdä kun vanhat järjestelmät sekä Excel-ohjattu tuotanto eivät enää tarjoa riittävää selkeyttä toiminnanohjaukseen? Yhdessä Qalmarin asiantuntijoiden kanssa uusi toiminnanohjausjärjestelmä saatiin käyttöön vain kuudessa kuukaudessa.

Meillä on ollut monia kumppaneita, mutta Qalmari on ylivoimaisesti paras siinä mielessä, että kaikki sujuu niin hienosti. Toisille voi joutua selittämään tuntikausia, eikä siltikään ymmärretä, mutta Qalmarin kanssa riittää yleensä puoli tuntia ja tulee loistava lopputulos – melkeinpä jo valmiina.

Turku City Data

Näin olemme auttaneet asiakkaitamme

IT-ympäristön migraatio

Suomalaisen työeläkelaitoksen IT-palveluiden keskittäminen yhdelle toimijalle ja keskitetyn ylläpidon palvelumallin kehittäminen​.

ERP-käyttöönotto

Suomalaisen kasvussa olevan valmistavan teollisuuden yrityksen ERP-järjestelmän käyttöönottoprojektin johtaminen​.

Tietohallinnon kehittäminen

Suomalaisen kasvavan yrityksen tietohallintomallin luonti ja käyttöönotto sekä tietohallinto-osaamisen lisääminen.

Dynamics 365 Marketing ja Power Apps

Asiakaskyselyiden luonti ja automatisointi, toimittajaportaali ostotilausten hyväksyntään, muokkaamiseen ja laadun valvontaan​.

Projektihallinnan osaamisen kehittäminen

Suomalaisen pelialan yrityksen projektipäälliköiden projektiosaamisen kartoitus ja projektitoiminnan osaamisen lisäämisen johtaminen​.

ERP-sovelluskehitys

Logistiikka-alan ERP-järjestelmän tuotantokäytön varmistaminen sekä laadun ja käytettävyyden kehittäminen.

Projektinhallinnan julkaisuja

Haluatko kuulla lisää?

Petri Karvinen
Sales Lead
+358 40 355 6689
petri.karvinen@qalmari.fi

Qalmarin Sales Lead Petri Karvinen.