Qalmari2022_70

Fullstack-kehittäjä (senior)

Huippuluokan teknologiaosaamista matalan tason huumorilla

Qalmari on työntekijöidensä johtama yritys, joka on rakennettu rennoksi kodiksi senior-tason osaajille. Sellaiseksi, jossa kovan luokan ammattilaiset todella viihtyvät. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet ja voit keskittyä ydinosaamiseesi ilman tarpeetonta byrokratiaa.

Työkavereiksesi saat asiantuntijoita, joilla on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan. Jos meillä olisi käyntikortteja, niistä useimmissa lukisi Senior Software Developer. Asiantuntijamme ahertavat asiakasprojekteissa erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Kunpa voisimme mainita asiakkaitamme ja toteuttamiamme projekteja, mutta olemme sopineet olevamme asioista hissun kissun. Sen voimme kertoa, että asiantuntijoidemme huippuosaaminen on houkutellut puoleensa huippuprojekteja, niin pienissä startupeissa kuin monikansallisissa organisaatioissa.

Etsimme jatkuvasti (kaikkien muiden tavoin)

FULLSTACK-OSAAJIA

toteuttamaan kivoja ja kiiltäviä käyttöliittymiä, sekä kivenkovia ja vedenpitäviä backend-ratkaisuja.

Rennossa työyhteisössämme viihtyvät henkilöt, jotka nauttivat siitä mitä tekevät, ja tahtovat kehittyä alansa huipuiksi. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme kokemuksen tuomaa näkemystä. Emme pelkästään teknisesti toteuta asiakkaidemme toiveita, vaan tarvittaessa ohjaamme tekemistä oikeaan suuntaan. 

Yleisimmin käyttämämme teknologiat backendin puolella ovat Java, Node.js, C#, .NET ja Python, ja fronttipuolella Angular ja React. Jos työkalupakistasi löytyy jotain näistä, saatat hyvinkin olla kaipaamamme qalmari.

Miksi Qalmari?

Tarjoamme ihan niitä samoja, itsestäänselviä etuja kuin muutkin (palkka, työvälineet, toimisto). Qalmarit viihtyvät työssään aivan muista syistä. Tässä niistä muutama:

✅  Mielekkäät projektit. Panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Jatkossa pääset valitsemaan itseäsi eniten kiinnostavat teknologiat, projektit ja yritykset.

✅  Byrokratian portaamme ovat kynnysmaton korkuiset. Luotamme työntekijöihimme täydellisesti heti ensimmäisestä päivästä alkaen, joten voit järjestellä työsi ja työvälineesi parhaaksi katsomallasi tavalla.

✅  Mahtavat kollegat. Tiedämme, että kehittäjän työ on joskus pään hakkaamista seinään. Eksistentiaalisia kriisejä ei meillä tarvitse kokea yksin, vaan tarvittaessa vertaistukea ja huonoja neuvoja saa vierustoverilta tai Slackista.

Työtovereiksesi saisit esimerkiksi kaksi Pasia. Lue miten Pasi Schukov päätyi Qalmarille eikä ole katunut päivääkään.

✅  Asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet. Jos huomaat, ettei todellisuus vastaa ulospäin viestimäämme, voit ilmiantaa hölynpölyt bullshit-botillemme.

Jos haluat, voit työskennellä täysin paikkariippumattomasti. Mikäli kuitenkin kaipaat kavereita, toimistomme sijaitsee Turun ydinkeskustassa, Salon Iot Campukselta sekä Tampereen MOW Supernovassa. 

Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös.

Jos aika ei vielä ole otollinen tai edellisessä työssäsi on kaikki ihan levällään, aloitus voidaan sopia joustavasti. Tässä vaiheessa riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi – me jatkamme ilomielin siitä. 

Aloita juttelemalla rekrybottimme kanssa, tai laita viestiä rekry@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS