Sulautettujen järjestelmien kehittäjä (SENIOR)

Iskeekö duunipaikan ankea todellisuus kasvoille joka aamu? Haaveiletko kenties mielekkäämmistä projekteista ja vapaudesta tehdä mitä lystäät? 

Aivan liian suuri osa kehittäjistä kokee samoin. Onneksi meillä on pulmaasi ratkaisu. 💡 

Vuosien kehittelyn tuloksena olemme keksineet työpaikan, jossa kokeneet asiantuntijatkin viihtyvät. Qalmari on työntekijöidensä johtama IT-konsultointiyritys, joka on rakennettu rennoksi kodiksi senior-tason osaajille 

Asiantuntijamme ahertavat asiakasprojekteissa erilaisten web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden, IoT:n, sulautettujen järjestelmien sekä SAP-konsultoinnin parissa. Työssä viihtymisen takaavat itse valitut projektit, jotka vastaavat toiveitasi teknologialtaan, toimialaltaan ja arvomaailmaltaan.  

Nyt etsimme

sulautettujen järjestelmien asiantuntijaa

Sulatiimiämme yhdistää loputon kiinnostus teknologiaan sekä halu kehittää omaa osaamistaan. Useimmilla meistä on jo yli 15 vuotta kokemusta sekä bare metal systeemeistä RTOS-ympäristöissä, että mitä erilaisemmista Linux, QNX yms. sulautetuista ympäristöistä. 

Qalmareiden kädenjälki näkyy monessa, ja tällä porukalla on oltu mukana tekemässä laiteprojekteja älykelloista itseohjautuviin autoihin.  

Toivomme, että kokemuksestasi huolimatta olet yhtä innoissasi laitteiden herättämisestä henkiin kuin mekin. Kehittäjänä taitopakistasi löytyy vahvaa osaamista Embedded systems, C (Baremetal) ja MCU (ARM Cortex-M) teknologioista. Lisäksi vaikutuksen meihin tekee, mikäli lonkeroistasi löytyy osaamista Embedded Linux, FreeRTOS, C++, Python, Yocto ja Shell scripting maailmoista. 

Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme kokemuksen tuomaa näkemystä. Emme pelkästään teknisesti toteuta asiakkaidemme toiveita, vaan tarvittaessa ohjaamme tekemistä oikeaan suuntaan. 

Joukkoomme sujahtaisi parhaiten kokenut senior-tason osaaja, joten palkka kirkastuu kunhan tutustutaan. Pohjapalkkamme on osaamisesta riippuen n. 4000–5500 €/kk, minkä päälle maksamme bonusta n. 10 % (300–500€/kk).  

Miksi Qalmari?

Qalmarilla hyvän työpaikan merkki ei ole juomat jääkaapissa, kuukausittaiset aamupalat tai virkistyspäivät. Sen sijaan olemme aidosti kiinnostuneita qalmareistamme, ja haluamme luoda Qalmarista meille kaikille parhaan mahdollisen työpaikan. No bullshit. 

Qalmarit viihtyvät työssään mm. näistä syistä: 

✅  Mielekkäät projektit. Panostamme siihen, että jokaiselle löytyy projekteja, joiden tekemisestä nauttii. Jatkossa pääset valitsemaan itseäsi eniten kiinnostavat teknologiat, projektit ja yritykset.

✅  Asenteemme kaikkia kohtaan on läpinäkyvää ja kunnioittavaa: meillä saat olla juuri sellainen kuin olet. Arvostamme toistemme työtä, emmekä puutu siihen miten työsi järjestelet. 

✅  Qalmari on työntekijöidensä johtama yritys, ja halutessasi pääset vaikuttamaan tärkeäksi kokemiisi asioihin yrityksen strategiasta alkaen. Kaikilla qalmareilla on lisäksi halutessaan mahdollisuus päästä osakkaaksi. 

✅  Voit työskennellä täysin paikkariippumattomasti. Jos kuitenkin kaipaat kavereita, toimistomme sijaitsevat Turussa (Yliopistonkatu 31), Salossa (IoT Campus) ja Tampereella (MOW Supernova).  

Näin kaksi sulatiimiläistämme perusteli päätöstään lähteä Qalmarin matkaan 

Matti Kullberg Qalmari

 ”Työpaikkana Qalmari herätti kiinnostukseni rentoudellaan ja matalan tason huumorilla. Kun tuli aika uusille haasteille ja ammatilliseen kehitykseen panostamiselle, otin ensin yhteyttä Qalmariin ja prosessi lähti sujuvasti etenemään.”  

Matti Kullberg 

”Olin pitkään harkinnut uusia haasteita ja halusin kehittää osaamistani. Tähän tarpeeseen Qalmari vastasi täydellisesti. Tuttuun ja mukavaan porukkaan oli helppo samaistua, ja päätös hypätä Jalmarin kelkkaan oli kerrassaan loistava ja lopulta melko helppo päätös.” 

Pasi Schukov 

Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät

Tiedämme työpaikan vaihtamisen olevan suuri päätös.

Jos aika ei vielä ole otollinen tai edellisessä työssäsi on kaikki ihan levällään, aloitus voidaan sopia joustavasti. Tässä vaiheessa riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi – me jatkamme ilomielin siitä. 

Aloita juttelemalla rekrybottimme kanssa, tai laita viestiä rekry@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS