Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät - paikkariippumattomasti!

Kirje kokeneelle kehittäjälle:

MUUTU QALMARIKSI, ja tee mitä lystäät - paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Työpaikan vaihtaminen on ymmärrettävästi aina suuri päätös ja riski. Ihan kivassa työpaikassa vuodet voivat vierähtää lähes huomaamatta. Ehkä välillä mielessäsi käy, miltä koodit ja moodit näyttävät ruudun toisella puolella, kunnes katse palautuu taas tuttuun duuniin. Eihän tässä nyt mitään vikaa ole. Kenties joskus pännii niin paljon, että melkein jo silmäilet selaimen antimia, mutta työnhaun työläys saa lopettamaan leikin heti alkuunsa. Mistä sitä edes aloittaisi? Mitä jos mikään ei silti muutu?

Tunnemme tuskasi. Ja tiedämme ensimmäisen askeleen olevan vaikein. Siksi me emme halua kuormittaa sinua ensivaiheessa rustaamaan metrin mittaista motivaatiokirjettä emmekä kellontarkkaa selvitystä edellisistä töistäsi. Riittää, että ilmaiset kiinnostuksesi – me jatkamme ilomielin siitä.

Mutta ei mennä vielä asioiden edelle, sillä ennen kuin voit tietää tapahtuuko sinulle toimarimme lanseeraama KIKstart qalmariksi (kiinnostu, innostu ja kontaktoi), kerromme hieman tarkemmin mitä odottaa työskentelystä kanssamme.

Ensinnäkin lupaamme, että ihan kivasta tulee kivaa! ellei jopa M-A-H-T-A-V-A-A. Tarjoamme sinulle sellaisen ympäristön, jossa viihdyt, ja pääset sekä kehittymään että kukoistamaan osaamisalueellasi. Qalmarina saat itse valita projektisi, työskennellä uusimpien teknologioiden parissa, ja järjestellä työsi siten, miten parhaaksi näet. Voit myös työskennellä täysin paikkariippumattomasti juuri sieltä, mistä tahdot. Qalmari on rakennettu ammattilaisia tai ammattilaiseksi haluavia varten, tiedämme mitä odotat meiltä ja pystymme täyttämään odotuksesi.

Tulevat työkaverisi ovat nauravaista porukkaa, jotka arvostavat toistensa ammattitaitoa ja auttavat toisiaan aina tarvittaessa. Yhteishenki näkyy, tuntuu ja usein myös kuuluu kauas. Emme odota sinun olevan yksisarvinen tai omaavan yliluonnollisia kykyjä. Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet. Arvomme asenne, ammattitaito, perhe ja persoona näkyvät arjessamme niin pienissä kuin suurissakin teoissa.

Mitä meillä sitten tehdään?

Kehittäjämme työskentelevät asiakkaiden kanssa tehden erilaisia ohjelmistokehitystöitä, web-sovelluksia, integraatioita, pilviarkkitehtuurisuunnittelua, mobiilipalveluita sekä IoT ja sulautettujen järjestelmien ratkaisuja. Asiakaskenttämme on monipuolinen, ja työskentelemme niin suurten kuin pienten, sekä kotimaisten että kansainvälisten yritysten kanssa. Olemme toisinaan vastuussa laajoista kokonaistoteutuksista, ja välillä asiantuntijamme ovat osana asiakkaan tiimiä tukemassa ja toteuttamassa ratkaisua.

Panostamme siihen, että ihmisten kanssa on mukava tehdä yhteistyötä, joten asiakkaamme jakavat usein samanlaisen arvomaailman kanssamme.

Parhaita projekteja monien kehittäjiemme mielestä ovat ne, joita asiantuntijamme itse vinkkaavat meille. Ei siksi, että antaisimme myyntimme (eli qalmarin päälonkeroiden) huilia ilman hommia, vaan siksi että etsimme ja ehdotamme nimenomaan sellaisia yrityksiä, sekä projekteja, joiden parissa haluamme intohimoisesti työskennellä. Kun tällainen match syntyy, se on kaikille osapuolille win-win-tilanne.

Miksi kirjoitamme tätä kirjettä sinulle?

Kiikareissamme on useita kiinnostavia mahdollisuuksia, jotka kutkuttavat kovasti qalmareiden teknologisia tuntosarvia. Nykyisten qalmareiden lonkerot eivät kuitenkaan yksistään riitä kaikkiin mahtaviin projekteihin, joita hyppysissämme parhaillaan on, joten etsimme lisävahvistusta tiimiimme. Rekrytutkamme on viritetty kaikille taajuuksille ympäri Suomen maan, ja toivomme saavamme signaalia juuri sinulta.

Oletko sinä seuraava qalmarimme?

Miten tästä eteenpäin? Laita sähköpostia, soita, lähetä LinkedIn-viestiä tai chattaa rekrybottimme kanssa. Kaikki viestintäkeinot ovat sallittuja. Me täällä jo odotamme.

Ari Varjonen
ari.varjonen@qalmari.fi

Saku Hautala
saku.hautala@qalmari.fi

JAA KIRJOITUS