LONKERO-TV ESITTÄÄ:
MINUSTAKO QALMARI?

TO 6.10. KLO 16.30-17.00

Ihan kivassa työpaikassa vuodet voivat vierähtää lähes huomaamatta. Mutta oletko miettinyt, miltä koodit ja moodit näyttävät täällä ruudun toisella puolella?

Jos haluat saada osviittaa siitä minkälainen meininki meillä on, virittäydy Lonkero-tv:n taajuuksille torstaina 6.10. Osallistua voit täysin anonyymisti, eikä nimesi näy muille osallistujille.

Yrityksen perustajien (Arin ja Sakun) isännöimässä puolen tunnin spektaakkelissa kuulet tarinamme, pääset kurkistamaan kulisseihin ja voit kysyä anonyymisti mieltäsi kaihertavia kysymyksiä.

Huonojen vitsien ja sukkeluuksien jälkeen lavalle astelee tekemisemme selkäranka, Pasi. Sulatiimissämme aikanaan aloittanut ja operatiiviseksi johtajaksi edennyt Pasi osaa parhaiten valottaa sitä, millaista tekemistä Qalmarilla voisi olla tarjolla.

Mikä Qalmari?

Qalmari on työntekijöidensä johtama IT-konsulttiyritys, joka perustettiin unelmien työpaikaksi kovan luokan osaajille ja sellaisiksi aikoville. Asiantuntijoillamme on keskimäärin 15 vuotta kokemusta omalta osaamisalueeltaan, ja tavoitteenamme on olla Suomen arvostetuin senior-tason IT-asiantuntijayritys. 

Asiantuntijamme ahertavat erilaisten ohjelmistokehitysprojektien, web-sovellusten, integraatioiden, pilviarkkitehtuurien, mobiilipalveluiden tai IoT:n sekä sulautettujen järjestelmien parissa.

Tällä hetkellä kiikareissamme on useita kiinnostavia projekteja, joihin omat lonkeromme eivät enää riitä. Siksi joukkoomme sujahtaisi useampi uusi qalmari. Ymmärrämme kuitenkin työpaikan vaihtamisen olevan ison kynnyksen takana, ja siksi haluamme tarjota mahdollisuuden sukeltaa pinnan alle ennen tositoimiin ryhtymistä.

Mitä, missä, milloin?

Mikä: Qalmarin ainutlaatuinen rekryshow
Aika: To 6.10. klo 16.30-17.00
Paikka: Zoom

Osallistuminen tapahtuu anonyymisti, eikä nimesi näy muille. 

Kenelle?

  • Fronttimielisille fullstack-devaajille
  • Backend-koodareille
  • Sulautettujen järjestelmien asiantuntijoille
  • IoT-osaajille
  • Pilviarkkitehdeille
  • Kaikille qalmaroitumista pohtiville. 🐙

Ilmoittaudu mukaan!

Käsittelemme tietojasi vastuullisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseen.

Herätimmekö uteliaisuutesi, mutta et pääse paikalle? Seuraa meininkiämme somessa, niin kuulet tapahtumista aina ensimmäisenä. 

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Qalmarista työntekijöidensä johtama yritys – ”Luotamme näihin ihmisiin täydellisesti”

Qalmarin seuraava merkittävä kasvuvaihe on alkamassa. Haluamme varmistaa yrityksen pysyvän samankaltaisena kuin se nyt on myös kasvun kiihtyessä ja lonkeroidemme tuplaantuessa. Säilyttääksemme kulttuurimme ja päästäksemme tavoitteeseemme tulevaisuus tuo mukanaan positiivisia uudistuksia.

Kirje kokeneelle kehittäjälle: Muutu qalmariksi ja tee mitä lystäät – paikkariippumattomasti!

Kyllästyttääkö älyttömät projektit ja epärealistiset aikataulut? Onko urasi jumissa? Odottaako ankea ja pakollinen toimistoläsnäolo pandemian jälkeen? Tai kaipaatko yksinkertaisesti iloisempaa muutosta työarkeesi?

Qalmarin rekrytutka – eli miten meille pääsee töihin?

Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Suurin osa qalmareista kantaa titteliä Senior Software Developer, ja työskentelee osana asiakkaidemme tiimejä.

Miten hakeutua Qalmarille töihin? Mitä kysymyksiä kysymme ensitapaamisen yhteydessä? Ja miten homma kokonaisuudessaan kanssamme etenee?

Seuraavalla sivulla