Qalmari_TurkuAwakens_infotilaisuus

#TURKUAWAKENS infotilaisuus
23.1.2020

Varsinais-Suomen alueella rakennetaan uudenlaista yhdessä tekemiseen perustuvaa IT-ekosysteemiä.

Tämä voisi kiinnostaa Sinuakin ja siksi haluamme kutsua juuri Sinut mukaan tammikuussa järjestettävään verkostotapahtumaan.

Mitä?

#turkuawakens on visio siitä, mitä Varsinais-Suomen alueen IT-toimijat voisivat yhdessä saada aikaan. Tavoitteena on saada mukaan kaikki IT-alan yritykset ja miettiä yhdessä ratkaisuja, joilla alueen kilpailukyky ja vetovoima jatkaa vahvaa kasvuaan.

Ensimmäinen verkostotapahtuma järjestettiin 14.11. Qalmarin toimistolla, tapahtuma saatiin nopeasti täyteen ja paikalla oli hieno joukko toiminnasta kiinnostuneita tahoja. Tammikuun tapahtumassa on mahdollisuus päästä kuulemaan yhteisöstä lisää, jos ensimmäinen tapahtuma jäi väliin tai et ole vielä kuullut asiasta ollenkaan.

Miksi?

#turkuawakens -verkoston kantavana ajatuksena on, että yhdessä olemme vahvempia. Yhdessä toimimalla mahdollistetaan asioita, joita yksittäinen yritys ei voisi toteuttaa. Verkoston avulla on mahdollista taklata haasteet, vastata isompiin hankkeisiin ja tuoda alueelle uutta liiketoimintaa ja mahdollisuuksia. Varsinais-Suomen houkuttelevuutta halutaan lisätä niin että löydämme ja pidämme tekijät paremmin nyt ja tulevaisuudessa. Me Sarasella haluamme olla mukana yhdistämässä yrityksiä, joiden tiedämme olevan asiantuntijoita omalla alueellaan.

Kenelle?

Meille kaikille! Ekosysteemi on avoin ja haluamme kuulla ja nähdä kaikkia asiasta kiinnostuneita. Olet sitten founderi, toimari, kehittäjä, seppä, guru tai mikä vaan, tule mukaan! Jos sinua kiinnostaa alueellinen kehitys ja fiksujen asioiden eteenpäin vieminen, liity porukkaan! Tahdomme luoda yhdessä tekemisen kulttuurin, joka tekee mahdottomuuksista mahdollisia.

Milloin ja missä?

Torstaina 23.1.2020 klo 17:00 – 19:00. 
Paikkana Sarasen toimisto osoitteessa Yliopistonkatu 29 b (2.krs), Turku.

Ohjelma tarkentuu lähempänä H-hetkeä, mutta kuulemme ainakin Turun Yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen Keijo Koskisen mietteitä ja esimerkkejä Turun alueen jo olemassa olevista ekosysteemeistä ja fiksusta yhdessä tekemisestä. Jalkaudumme myös lyhyisiin työpajoihin, joiden myötä kuulemme teidän ajatuksianne ja keskustelemme Varsinais-Suomen alueen IT-tulevaisuuden haasteista ja haaveista. Tarjolla on virvokkeita ja pientä purtavaa.

TERVETULOA ja vinkkaathan myös kaverille!

Tammikuussa tärähtää,  ekosysteemiterveisin,
Reetta, Kimmo, Janette, Vio ja Samuel Saraselta
Ari ja Saku Qalmarilta

JAA KIRJOITUS

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin